Semnificația butonului de pornire al Windows 10 intermitent

Semnificația butonului de pornire al Windows 10 intermitent

Computerul dvs. are multe lumini care vă spun că se ocupă de multe funcții în timp ce vă ocupați de alte sarcini importante din viața dumneavoastră. O lumină care este foarte importantă este lumina care vă spune că computerul este pornit și gata să vă servească în timp ce navigați pe web și gestionați acele selfie-uri importante. Aceasta este lumina de alimentare a computerului dvs. și are sarcina importantă de a ne anunța că mașina este vie și preocupată să fie gata să execute magia computerului.

Ce este butonul de alimentare intermitent?

Vezi tu, computerele sunt extrem de inteligente. Ei pot face toate calculele de a găsi informații, de a afișa imagini și text pe telefoanele noastre și ecranele laptopului și o serie de alte funcții misterioase, fără să ne spună nimic. Pe măsură ce citiți acest articol, computerul dvs. realizează cantități masive de colectare de informații, verificări de actualizare și gestionează stocarea în tampon pe acel document pe care l-ați început, dar nu l-ați terminat. Aparatul nostru nu are nevoie urgentă să clipească, să clipească sau să scârțâie pentru a ne anunța că toate acestea se întâmplă. Asta înseamnă că clipirile și clipirea sunt pentru edificarea noastră.

Liniște sufletească

De asemenea, trebuie să înțelegem că acel cerc ciudat care apare atunci când navigăm către un site web nou este pentru confortul nostru. Oamenii nu suportă să stea și să vadă nimic care nu se întâmplă pe computer, chiar și atunci când computerul se mișcă într-un ritm febril pentru a rezolva cererea noastră de a vizita o pagină web. Prin urmare, creatorii de computere au decis că avem nevoie de niște dovezi că computerul funcționează de fapt.

Acest lucru nu este diferit pentru butonul de pornire de pe dispozitivul nostru. Butonul de pornire clipește pe computerul nostru, de obicei când computerul nostru este, ceea ce numim noi, adormit. Adormit poate fi înșelător, deoarece putem fi făcuți să credem că computerul se relaxează și se gândește la următoarea sa vacanță în Silicon Valley. Adevărul este că dispozitivul se odihnește într-un mod de consum redus. Vă amintiți mica noastră explicație despre luminile intermitente și roțile care se învârtesc care apar în beneficiul nostru? Ei bine, aceasta este aceeași idee când vedem lumina clipind pe butonul nostru de pornire.

Un buton de pornire care clipește înseamnă că computerul este încă foarte în viață, dar se ocupă de unele probleme care nu necesită nicio participare sau nicio participare din partea noastră, utilizatorii. Multe dintre dispozitivele noastre sunt chiar suficient de inteligente pentru a merge automat la culcare, atunci când le lăsăm în pace pentru o vreme. Acest lucru este incredibil de important pentru toți cei preocupați de amprenta lor de carbon și de conservarea energiei.

Securitate

Securitatea este unul dintre cele mai mari segmente de atenție pentru o lumină de putere care clipește. Atunci când dispozitivul nostru afișează o lumină de alimentare intermitentă, care indică faptul că este adormit și gestionează sarcini pentru care nu aveți nevoie, este foarte probabil ca măsurile de securitate să fie în vigoare. Cel mai probabil, când ați scos dispozitivul din cutie, primul lucru pe care l-ați făcut a fost să luați un sfat bun de pe dispozitiv pentru a crea o parolă. Parola este acolo, astfel încât nimeni altcineva să nu poată lua și folosi dispozitivul dvs.

Una dintre caracteristicile grozave atașate luminii de alimentare intermitente este această caracteristică de securitate. Așadar, când agitați sau atingeți dispozitivul, ecranul se trezește și primul lucru pe care îl vedeți este un ecran pop-up care vă cere politicos o parolă. Și sperăm că este o parolă care este ușor de reținut. Dacă ne-am uitat parola, avem probleme reale. Avem probleme pentru că parolele noastre sunt stocate pe un site de parole la care nu putem ajunge pentru că agentul de securitate de pe telefonul nostru nu ne va lăsa să trecem. Un alt punct important aici este că, dacă sunteți ca majoritatea utilizatorilor de dispozitive, lăsați aplicații importante în funcțiune, chiar și atunci când nu utilizați dispozitivul.

Îți amintești acel document pe care nu l-ai terminat? Dispozitivele noastre ne iubesc și vor face totul pentru a ne asigura securitatea; prin urmare, parola asociată cu indicatorul luminos de alimentare intermitent este importantă, astfel încât un străin să nu poată intra în e-mailurile noastre și conturile de afaceri sensibile pentru a ne sabota viața. Dacă nu ați creat ceva securitate în jurul indicatorului luminos de alimentare intermitent, vă rugăm să nu mai citiți și să creați ceva securitate și parole acum.

Viteză

În cele din urmă, să aruncăm o privire la câteva dintre scopurile pentru a înțelege de ce dispozitivul dumneavoastră funcționează într-un mod de consum redus atunci când vedem lumina intermitent. Această lumină intermitentă poate ajuta computerul să funcționeze fără o așteptare lungă. O fațetă interesantă a vieții umane este nerăbdarea noastră. Lumina de alimentare intermitentă ne informează că dispozitivul nostru se va implementa rapid și nu va trebui să petreacă o eternitate repornind.

Cine știa că o lumină atât de mică ar putea face o diferență atât de mare pentru Windows 10?

.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.