Setarea mementourilor cu Slack Bot

Setarea mementourilor cu Slack Bot

Mulți oameni se luptă să țină pasul cu lista zilnică de lucruri de făcut pur și simplu pentru că nu au un memento la locul lor care să le țină sub control și să le ofere o imagine bună a ceea ce trebuie făcut. Când unul nu este organizat, întreaga zi ar putea fi încurcată. Le poate fi greu să realizeze ceea ce sunt menționați să facă pentru o zi sau pentru o anumită perioadă.

Este normal pentru noi ca oameni să uităm un lucru sau altul și de cele mai multe ori, unele lucruri îți vor scăpa din minte, mai ales într-o zi deosebit de aglomerată. Aceasta este o problemă cu care se confruntă mulți oameni, dar configurarea unui sistem de memento poate ajuta la rezolvarea problemei! În plus, este destul de regretabil că mulți oameni setează de fapt mementouri, dar nu le urmăresc.

Nu este suficient să setați mementouri, iar cel mai important lucru este să urmați aceste mementouri și să le folosiți la maximum. Când setați mementouri zilnice, vă va ajuta să vă creșteți productivitatea la locul de muncă.

Aplicația Slack

Slack este o aplicație de comunicare care permite membrilor personalului să trimită sau să partajeze fișiere precum documente, fotografii, videoclipuri, PDF-uri și altele. Chaturile individuale și mesajele de grup de pe Slack sunt denumite canale. Canalele facilitează ca personalul să lucreze împreună la proiecte și astfel contribuie la reducerea timpului de finalizare a diferitelor sarcini.

Uneori, este posibil să uitați să lucrați la un document care v-a fost trimis. În această situație, ar fi extrem de util să aveți setat un memento pentru a evita dezamăgirea membrilor echipei. Puteți face acest lucru folosind aplicația Slack de pe web, iPhone sau iPad. Deci, cum configurezi un memento pe Slack Bot?

Mementouri Slack Bot

După ce v-ați creat și v-ați conectat la contul dvs. Slack, veți avea apoi acces la „slackbot”. Puteți găsi acest lucru în spațiul dvs. de lucru, iar funcția sa este de a vă învăța cum să utilizați aplicația Slack la maximum, inclusiv să știți cum să setați mementouri. Slack are capacitatea de a vă aminti continuu de diferitele evenimente și responsabilități pe parcursul zilei. Aceasta înseamnă că puteți seta câte memento-uri doriți pe zi, fără limită.

Cum să setați un memento personal

Pentru a seta un memento personal, trebuie să deschideți bara laterală și apoi să faceți clic pe numele dvs. sub mesajele directe. Se va deschide o nouă fereastră, apoi ar trebui să faceți clic pe zona „NOTAȚI CEVA JOS” situată în partea de jos a ferestrei. Apoi ar trebui să tastați memento-ul folosind acest format:

/amintește-mi / (ce) (când).

De exemplu, dacă doriți să vă amintiți să semnați un document la ora 9:55, îl veți introduce astfel:

/amintește-mi că „semnează un document” la 9:55.

După ce ați introdus memento-ul în acest format, faceți clic pe butonul de trimitere și memento-ul este acum setat. De asemenea, puteți trimite un memento pentru alt utilizator scriind mementoul în acest format:

/remind @nume utilizator / (ce) (când).

După ce mementoul a fost setat, Slack Bot vă va cere să vizualizați sau să ștergeți mementoul. Puteți apoi să faceți clic pe vizualizare și apoi să faceți clic pe finalizare. La ziua și ora alese, vi se va reaminti ce trebuie să faceți conform mementoului setat.

Acum știți cum să setați cu succes mementouri folosind Slack Bot! Puteți seta câte memento-uri doriți folosind acest mic instrument la îndemână. Spre deosebire de colegii de muncă care se luptă zilnic să-și țină pasul cu programul, acesta vă poate ajuta să vă creșteți eficiența la locul de muncă.

.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.