Setarea vitezei de redare implicite pentru aplicația YouTube

Setarea vitezei de redare implicite pentru aplicația YouTube

După cum știm cu toții, YouTube a făcut posibil ca utilizatorii să crească sau să scadă viteza de redare a oricărui videoclip de pe platformă, variind de la 0,25 până la de 2 ori viteza normală. Funcția este utilă, de exemplu, dacă doriți să vizionați un scurt clip al unui film cu încetinitorul. Un alt exemplu este atunci când crezi că un videoclip este prea lent și vrei să-l accelerezi.

Acum, majoritatea oamenilor probabil nu vor ști acest lucru, dar există o modalitate prin care putem face ca viteza implicită a tuturor videoclipurilor viitoare de pe YouTube pe care le urmărim să fie redată la o anumită viteză (pe lângă viteza normală), fără a fi nevoie să o setăm la începutul videoclipului. Înainte de a începe, totuși, să discutăm de ce oamenii trebuie să schimbe viteza implicită în primul rând.

Unele persoane pot folosi videoclipuri YouTube ca referință în cercetările lor în scopuri profesionale sau educaționale. Pentru a economisi timp, ei pot opta pentru creșterea vitezei implicite la, să spunem, de 1,5 ori mai rapid, presupunând că au suficientă abilități cuprinzătoare pentru a se adapta pentru asta. Pe de altă parte, în timp ce desfășoară acest tip de activitate, altor persoane le este dificil dacă videoclipurile se mișcă într-un ritm normal. Acest lucru se poate întâmpla frecvent pentru oamenii care nu sunt vorbitori nativi – de exemplu, vizionarea videoclipurilor în engleză este cel mai probabil mai dificilă pentru persoanele care o vorbesc ca a doua limbă.

Cum să schimbați viteza de redare implicită pentru YouTube pe computer

Pentru a modifica viteza de redare video implicită pe computer, există o extensie Chrome care este utilă: Îmbunătățiți YouTube! (Sursă deschisă pentru YouTube). Improve YouTube este o extensie menită să adauge mai multe modificări la setările deja disponibile pe site. Conform descrierii oficiale a aplicației, Improve YouTube are peste 42 de funcții unice pe care le poți folosi.

Puteți schimba tema și aspectul site-ului, precum și adăugarea de comenzi rapide pentru a eficientiza fluxul de lucru, printre altele. De exemplu, în afară de modul normal și de noapte, aveți acces la alte tipuri de teme, cum ar fi zorii, apusul și noaptea, pentru a nu vă plictisi. În plus, în ceea ce privește aspectul, puteți modifica sigla YouTube – sau o puteți elimina cu totul – sau puteți ascunde butonul de like/nu-mi place, descrierea, adnotările și multe alte lucruri. Puteți face aproape orice pentru toate aspectele legate de aspectul site-ului.

Setarea vitezei de redare implicite

Înainte de a începe, asigurați-vă că ați instalat deja extensia în browserul Chrome de pe computer acest link. După ce faceți acest lucru, urmați acest ghid pas cu pas.

  1. Deschide site-ul YouTube în browserul dvs. Google Chrome. În partea de sus a browserului, ar trebui să vedeți o nouă pictogramă de extensie care seamănă cu butonul de redare al YouTube, apasă-l.
  2. După aceea, ar trebui să vedeți o mulțime de opțiuni. Faceți clic pe Jucător opțiune.
  3. Apoi, setați Viteza de redare glisați la numărul dorit, care va fi viteza de redare implicită de fiecare dată când vizionați un videoclip pe YouTube. Un alt lucru frumos de remarcat aici este că glisorul poate fi incrementat cu 0,05 în loc de 0,25 obișnuit. Cu alte cuvinte, puteți seta viteza de redare la 1,10 sau 1,15, ceea ce este o îmbunătățire în ceea ce privește precizia în comparație cu setarea propriei viteze de redare a YouTube, care vă poate oferi doar 1 sau 1,25 fără nimic între ele.

Iată, acum puteți seta viteza de redare implicită fără probleme. Această metodă funcționează pe orice computer, indiferent de sistemul de operare, atâta timp cât extensia Improve YouTube în sine o acceptă.

Ce zici de aplicația YouTube pe Android/iOS?

Din păcate, nicio aplicație sau supliment cunoscut nu vă permite să schimbați setarea implicită de redare pentru aplicația YouTube. Trebuie să îl setați manual de fiecare dată când vizionați un videoclip nou.

Totuși, dacă chiar doriți să aveți opțiunea de viteză de redare implicită pe smartphone sau tabletă, există un mic truc pe care îl puteți încerca. Puteți utiliza un serviciu de streaming de la PC la Android, presupunând că ați instalat extensia menționată mai sus pe computer. O astfel de aplicație care o oferă se numește Splashtop. Splashtop este gratuit cu opțiuni de abonament plătit.

În acest fel, puteți opera de la distanță computerul și transmite afișajul pe smartphone. Pentru comoditate, setați orientarea afișajului telefonului la peisaj. În general, din experiența mea când folosesc aplicația, decalajul de intrare este relativ scăzut, așa că vă puteți aștepta la o utilizare confortabilă. Nu mă credeți pe cuvânt pur și simplu – încercați și vedeți singur!

.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.