Setări importante de confidențialitate pentru apelurile Zoom

Setări importante de confidențialitate pentru apelurile Zoom

Anul 2020 a schimbat realitatea vieții noastre odată cu actuala pandemie. Majoritatea profesioniștilor lucrează de acasă, iar studenții au cursuri online. Utilizarea portalurilor de comerț electronic, a supermarketurilor online și a farmaciilor online a crescut exponențial, deoarece oamenii pot primi toate articolele esențiale și neesențiale livrate la ușă.

Deși situația actuală impune distanțarea socială, oamenii se pot conecta virtual cu alții prin intermediul software-ului de videoconferință Zoom. Platforma software peer-to-peer este potrivită pentru conferințe video, telecommuting, conferințe audio, îndrumare online și chat-uri live. Aplicația Zoom a fost în știri pentru probleme de securitate și confidențialitate. Acest lucru este valabil mai ales pentru problema creșterii bombardamentelor cu zoom, în care persoane neinvitate se amestecă și întrerup întâlnirile. Vulnerabilitățile de confidențialitate și securitate pot fi prevenite în Zoom prin modificarea setărilor.

Zoom Setări apel

Activați sălile de așteptare

Administratorii au autoritatea de a configura săli de așteptare la nivel de utilizator, la nivel de grup sau la nivel de cont. De asemenea, pot fi implementate săli de așteptare pentru toți participanții la întâlnire. În plus, administratorii pot limita sălile de așteptare doar la oaspeții care nu sunt incluși în conturile lor. Atunci când sălile de așteptare sunt opționale de către gazdele întâlnirii, acestea pot fi întotdeauna activate prin meniul de setări care este prezent în profilul lor de utilizator.

Configurați parolele întâlnirii

Zoom permite utilizatorilor săi să seteze parole pentru anumite întâlniri. Parolele pot fi activate și la nivel de cont, grup sau utilizator pentru toate seminariile web și întâlnirile online. Proprietarii conturilor Zoom, precum și administratorii au puterea de a bloca setările parolei. În acest fel, toate seminariile web și întâlnirile online ale acelui cont ar necesita parole.

Conectați-vă după domeniu

Utilizatorii pot participa la întâlniri numai dacă conturile lor de e-mail sunt acolo pe lista aprobată. De asemenea, se pot alătura la întâlniri conectându-se la un cont zoom, cu condiția să fie utilizatori verificați. Persoanele fizice, care au un domeniu gestionat activat în cont, au autoritatea de a implementa Single Sign-On (SSO) atunci când doresc să se conecteze cu acel anumit domeniu. Alternativ, utilizatorilor li se poate permite să se conecteze cu Google sau Facebook.

Dezactivați Alăturați-vă înainte de gazdă

Dezactivarea Alăturare înainte de găzduire împiedică persoanele nedorite să saboteze o întâlnire. Cu toate acestea, această caracteristică este utilă pentru programarea unei întâlniri, atunci când gazda principală nu este disponibilă. Primul participant care se alătură unei întâlniri programate devine automat gazda întâlnirii, care ar avea control total asupra întâlnirii. Cu toate acestea, gazda principală ar putea prelua conducerea după alăturarea întâlnirii.

Restricționați partajarea ecranului

Setarea implicită a aplicației Zoom permite doar gazdelor să partajeze ecrane. Acest lucru poate fi schimbat dacă gazda dorește ca alți participanți să partajeze ecranele lor respective. Gazda poate schimba această setare în timpul unei întâlniri selectând săgeata în sus de lângă Partajare ecran, apoi făcând clic pe Opțiuni avansate de partajare și alegând din opțiunea Cine poate partaja. Această restricție este favorabilă pentru evitarea partajării intruzive de către utilizatorii neinvitați în timpul întâlnirii.

Blocați sesiunea

Există o caracteristică de securitate în Zoom care permite unui gazdă să blocheze o întâlnire, astfel încât niciun participant nou să nu se poată alătura întâlnirii respective. Odată ce o întâlnire este blocată, participanții nu pot intra nici măcar cu ID-ul și parola întâlnirii. Pentru a bloca o întâlnire, o gazdă poate face clic pe participanți în capătul de jos al ferestrei, după care va apărea o casetă pop-up cu un buton Blocare întâlnire. Este recomandat să blocați o întâlnire după ce toți participanții s-au alăturat.

Eliminați un utilizator nedorit

Pot exista cazuri în care o întâlnire a început deja și întâlniți un participant nedorit. Apoi ar trebui să accesați meniul Participanți și apoi să selectați numele utilizatorului respectiv, după care vor apărea multe opțiuni. Selectând opțiunea Eliminare, veți elimina acel utilizator anume. În acest mod, întâlnirea poate fi desfășurată fără probleme, fără nicio întrerupere.

Raportați un utilizator

Într-o întâlnire, gazdele și co-gazdele pot raporta utilizatorilor care încalcă termenii și condițiile echipei de încredere și siguranță. Echipa va lua măsuri corective după ce a verificat utilizatorul pentru orice încălcare pe platformă. O gazdă poate trimite, de asemenea, un e-mail cu detalii precum data incidentului, ID-ul întâlnirii, numele utilizatorului și tipul de încălcare.

Gestionați înregistrarea

Proprietarii și administratorii de conturi Zoom pot gestiona înregistrarea, ceea ce le permite să vadă, să partajeze și să șteargă. Înregistrările ar putea include videoclipuri, audio, fișiere de chat, precum și transcrieri. O gazdă poate permite participanților să înregistreze întâlniri activând opțiunea de înregistrare. Acest lucru poate fi schimbat prin dezactivarea opțiunii de înregistrare.

Dezactivează chatul privat

Într-o fereastră de întâlnire Zoom, există o prevedere pentru participanții să discute în mod privat. Gazda sesiunii poate dezactiva chatul privat făcând clic pe mai multe în partea de jos a ferestrei, apoi selectând opțiunile Nimeni din Permite participanților să discute cu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.