Setări recomandate Samsung Galaxy S20

Setări recomandate Samsung Galaxy S20

Samsung Galaxy S20 oferă noi opțiuni de setări interesante pe care suntem pe cale să le defalcăm pentru tine. Este timpul să evidențiem unele dintre cele mai notabile funcții pe care le oferă acest telefon.

Modul întunecat

Multe aplicații, în special platformele de social media, oferă un mod întunecat în setările de afișare care vă permit să schimbați fundalul la o culoare mai închisă, mai degrabă decât albul standard. Acest lucru este valabil acum pentru Samsung Galaxy S20. Acest mod nu numai că arată atrăgător, dar este mai bine pentru baterie și pentru ochi. Pentru a comuta la modul întunecat, accesați dvs Setări > Afișare; ar trebui să existe o Setări pentru modul întunecat opțiunea din partea de sus a ecranului. Puteți fie să programați o oră pentru comutare, fie să alegeți o opțiune de luminozitate adaptivă care va activa automat modul întunecat pe timp de noapte.

Ecran de blocare

Acum puteți elimina pasul suplimentar de a trebui să glisați către ecranul de pornire după ce ați folosit Face Unlock. Mergând la Setări > Biometrie și securitate ar trebui să existe o Rămâneți pe ecranul de blocare opțiune. Comutatorul ar trebui să fie activat, astfel încât, atunci când vă deblocați telefonul utilizând Deblocare facială, să fiți direcționat către ecranul de pornire și nu spre ultimul ecran pe care l-ați folosit când v-ați blocat telefonul.

Oprire rapidă

Există acum opțiunea de a activa telefonul să se oprească atunci când apăsați butonul de pornire. În mod tradițional, butonul de pornire de pe Galaxy S20 îl trezește pe Bixby și pentru a vă opri telefonul este nevoie să accesați meniul de alimentare al umbrei de notificare. Mergând la Setări > Funcții avansate > Tasta laterală, și selectând Pmeniu oprit sub Apasa si tine apasat, puteți activa butonul de pornire în acest scop.

Beţivan

Configurația tradițională a Galaxy S20 include butoanele din spate, acasă și de navigare în meniu în partea de jos a ecranului. Le puteți schimba într-un sistem de control bazat pe gesturi. Această opțiune de sistem vă permite să glisați în sus pentru a vă întoarce acasă, să glisați în sus și să țineți apăsat pentru a vedea meniul aplicației și să glisați la stânga sau la dreapta pentru a merge înainte sau înapoi. Puteți face acest lucru mergând la Setări > Afișare > Bară de navigare si sub Tip de navigare, selectați opțiunea numită Gesturi pe ecran complet.

Opțiuni Edge

Profitați la maximum de Edge Screen personalizându-l singur. Ecranul Edge prezintă de obicei câteva dintre aplicațiile utilizate frecvent, permițându-vă să adăugați și pictograme noi. Cu toate acestea, puteți personaliza în continuare acest lucru accesând Setări > Display > Edge Screen și selectând Panouri de margine sau Iluminarea marginilor. Aceste opțiuni vă permit să adăugați mai multe panouri sau să modificați efectele de iluminare pentru notificări.

Rezoluţie

Galaxy S20 are capacitatea de a rula la 3200 x 1400 pixeli pentru rezoluția ecranului, dar este implicit la 2400 x 1080 pixeli. Acest lucru este în vigoare deoarece ajută la păstrarea duratei de viață a bateriei. Puteți modifica acest lucru accesând Setări > Afișare > Rezoluție ecran și selectând WQHD pentru a profita la maximum de această caracteristică. Rețineți că acest lucru va prelungi durata de viață a bateriei și ar trebui folosit doar ocazional.

Durata de viata a bateriei

Rata de reîmprospătare pentru Galaxy S20 este implicită la 60 Hz pentru a proteja bateria. Cu toate acestea, poate fi rulat la 120 Hz, ceea ce face ca derularea prin aplicații, pe web și unele jocuri să fie drastic mai ușoară. Dezavantajul acestui lucru este că determină descărcarea bateriei la un ritm mult mai rapid, așa că, dacă nu reușiți să vă încărcați telefonul pentru o perioadă lungă de timp, cel mai bine este să evitați comutarea acestei setări. Pentru a activa acest lucru, accesați Setări > Afișaj > Netezime mișcare, apoi selectați și aplicați Rată de reîmprospătare ridicată opțiune. Această setare nu poate fi utilizată împreună cu setarea rezoluției WQHD pentru sănătatea și siguranța telefonului dvs.

Aceste noi setări pot îmbunătăți considerabil performanța telefonului dvs., dar este important să rețineți că majoritatea setărilor implicite sunt puse în aplicare dintr-un motiv. Modificarea rezoluției sau a setărilor ratei de reîmprospătare, în special, poate avea un impact semnificativ asupra duratei de viață a bateriei și ar trebui să fie utilizată doar cu moderație. Cu toate acestea, este interesant să aveți opțiunea de a modifica și de a activa funcții noi, dacă doriți.

.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.