Setări și caracteristici Apple Homepod

Setări și caracteristici Apple Homepod

Un difuzor este folosit ca sursă pentru a amplifica sunetul într-un mod pe care pur și simplu nu îl puteți obține cu telefonul sau monitorul. Dar, aproape fiecare companie încearcă să-și facă produsele normale „inteligente”, adăugând noi funcții, evitând ca produsul să devină învechit pe piață. Difuzoarele au primit același tratament pe măsură ce multe companii au lansat difuzoare inteligente, fie că este vorba de Google cu Google Home sau Amazon cu Alexa.

Ca răspuns la piața difuzoarelor inteligente, Apple a lansat versiunea sa de difuzor inteligent numit HomePod. A fost programat să funcționeze numai cu produsele Apple și funcționează numai prin Wi-Fi. Costă 299 USD, ceea ce este scump, dar este una dintre cele mai bune boxe pe care le poți cumpăra chiar acum dacă deții un dispozitiv Apple și un abonament Apple Music. Așadar, iată câteva caracteristici și setări cheie ale Homepod-ului pe care le puteți încerca și le puteți încerca.

Conectarea a două HomePod-uri în același timp

Să ai un HomePod este grozav, dar știi ce este mai bun decât un HomePod? Două HomePods. Așa este, acum puteți achiziționa un al doilea HomePod și puteți asocia perfect dispozitivul cu primul dvs. Homepod, folosindu-le ca o configurație stereo de înaltă calitate cu versiunea IOS 11.4 care aduce AirPlay 2. Pentru a face acest lucru, asigurați-vă că iPhone-ul și HomePod-ul dvs. sunt actualizate, apoi accesați aplicația Home pentru a alege oricare dintre HomePod-urile conectate. Apoi accesați opțiunile Detalii, apoi apăsați pe Creare pereche stereo și selectați celălalt HomePod.

Acum puteți alege care dintre HomePods redă din stânga sau din dreapta și le puteți controla volumul separat sau împreună.

Complet alimentat de Asistentul vocal Siri

Siri a făcut parte din ecosistemul Apple de foarte mult timp. Acest dispozitiv nu face excepție, deoarece întregul dispozitiv este alimentat de asistentul vocal Siri. Este bine dacă vă place Siri, dar dacă preferați asistentul vocal Google în detrimentul Siri, atunci veți fi dezamăgiți. Puteți da comenzi vocale care controlează diverse funcții, cum ar fi redarea muzică, citirea mesajelor sau orice altceva, numai lui Siri. Limitează alte dispozitive să interacționeze cu acesta, și anume Android, ceea ce lasă doar dispozitivele Apple să profite de acest difuzor inteligent.

Doar Apple Music

Toată lumea cumpără un difuzor pentru divertisment, mai precis pentru a reda muzică pentru calitatea și volumul pe care difuzoarele slabe încorporate ale telefonului nu le oferă. Ați dori să utilizați platforma dvs. de streaming preferată, dar din anumite motive, Apple a decis că puteți transmite fără probleme numai cu muzica Apple. Puteți juca din biblioteca dvs. iCloud sau puteți utiliza orice altă platformă de streaming, dar Apple face acest lucru foarte dificil pentru a-și promova serviciul de streaming de muzică.

Calitate uimitoare a sunetului

Deși Apple ar putea lansa un dispozitiv sau o funcție care există deja pe piață, atunci când o fac, o fac ca nimeni altcineva. Au dezvoltat una dintre cele mai bune difuzoare pe care oricine le poate cumpăra de pe piață. Designul său unic și atenția la detalii îl fac să ofere o calitate uimitoare a sunetului. Este acoperit cu plasă și are șapte tweetere care formează fascicul, fiecare cu un amplificator încorporat care înconjoară difuzorul și are un cip A8 care funcționează ca un creier. De asemenea, are conștientizare spațială care știe când și unde să amplifice melodiile tale preferate în orice cameră.

Mesaje și apeluri

HomePod este comercializat ca un difuzor inteligent și, cu orice difuzor inteligent bun, puteți emite comenzi vocale pentru a executa sarcini. Una dintre aceste sarcini este că puteți utiliza Siri pentru a citi și a răspunde la mesajele dvs. fie atingând și ținând apăsat deasupra HomePod sau spunând „Hei Siri, citiți sau răspundeți la mesaj”. Dar trebuie să îl activați pentru a asculta „Hei Siri” în setările Acasă. Nu numai asta, dar poate să răspundă și să facă apeluri pentru dvs., împreună cu alte solicitări, cum ar fi luarea de note, răspunsul la întrebări, setarea mementourilor etc.

Controlul dispozitivelor Smart Home cu Apple HomeKit

Lucrul minunat despre Apple HomePod este că este un dispozitiv versatil pentru casa ta. Poate acționa ca un hub pentru a controla toate echipamentele inteligente de acasă și este compatibil cu Apple Homekits, cum ar fi iluminarea Phillips Hue, încuietori inteligente precum August Smart Lock, camere de securitate precum Logi Circle 2 sau termostate precum Honeywell Thermostat. Odată ce ați configurat acest lucru folosind aplicația Home de pe dispozitivul dvs. Apple, puteți utiliza comanda vocală Siri pentru a vă controla dispozitivele și pentru a vă personaliza experiența difuzorului inteligent.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.