Skype: Cum să partajați ecranul cu cineva

Skype: Cum să partajați ecranul cu cineva

Zoom nu este singura platformă de videoconferință care permite utilizatorilor săi să-și partajeze ecranul. Dacă circumstanțele în schimbare vă fac să utilizați brusc această funcție, Skype vă acoperă.

Nu vă faceți griji dacă nu vă înțelegeți foarte bine cu tehnologia, împărtășirea ecranului cu cineva este mai ușor decât pare. Următoarele instrucțiuni sunt potrivite pentru începători, așa că aveți un lucru mai puțin de care vă faceți griji.

Cum să-ți partajezi ecranul pe Skype

Începeți un apel Skype așa cum o faceți de obicei, atingând pictograma telefonului din colțul din dreapta sus al contactului. După ce ați început apelul, selectați Distribuie ecran pictogramă care va avea un pătrat dublu (ar trebui să fie în bara de instrumente ascunsă).

Dacă utilizați Skype pe dvs dispozitiv Android, opțiunea Partajare ecran va fi la dreapta jos a afișajului dvs.

Dacă acel pas nu a funcționat pentru dvs., faceți clic pe cele trei puncte (mai multe opțiuni) care vor fi în bara de instrumente. Când apare meniul pop-up, alegeți opțiunea Partajare ecran.

Nu vă alarmați dacă ecranul dvs. de apel dispare și este înlocuit cu ecranul de partajare. Dacă aveți mai multe ecrane, va trebui să faceți clic pe ecranul pe care doriți să-l partajați și să faceți clic pe opțiunea Start Sharing.

Skype: Cum să partajați ecranul cu cineva

Cum îți poți da seama că ai început să-ți partajezi ecranul? Veți vedea un cadru roșu în jurul ecranului pe care ați făcut clic înainte. Dacă doriți să partajați încă unul dintre ecranele dvs., accesați:

  • Opțiuni de partajare a ecranelor sau Mai multe opțiuni
  • Comutare ecran sau fereastră (aflată în meniul pop-up)

Când ați terminat de partajat ecranul, faceți clic pe opțiunea de ecran dublu și alegeți opțiunea Opriți partajarea. Dacă încă puteți vedea panoul Chat-uri recente, faceți clic pe cele trei puncte și selectați opțiunea Opriți partajarea.

Concluzie

După cum puteți vedea, partajarea ecranului pe Skype pentru Windows și Android este ușor. Cel puțin când vine vorba de partajarea ecranului, Zoom nu este concurență pentru Skype. Cât de des trebuie să partajați ecranul cu alții? Împărtășiți-vă gândurile în comentariile de mai jos.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.