Spotify: Cum să vizualizați istoricul jocului

Funcția de istorie a Spotify este destul de mișto – vă permite să vizualizați ultimele 50 de melodii pe care le-ați ascultat, doar în cazul în care una dintre ele s-a blocat în cap și doriți să o ascultați din nou. Revenirea la istoricul dvs. este ușor – trebuie doar să urmați pașii de mai jos.

Sfat: dacă căutați ce urmează în lista dvs. de redare, căutați funcția Play Queue, nu funcția Istoric!

  1. Pe calculator

Dacă utilizați Spotify pe computer, puteți găsi Istoricul făcând clic pe meniul burger cu butonul mic de redare din colțul din dreapta jos. Mai întâi, veți fi dus la Coada de redare obișnuită, unde puteți adăuga și elimina (sau schimba ordinea) melodiilor viitoare care vor fi redate.

Doar faceți clic pe opțiunea Istoric pentru a vedea ultimele 50 de melodii redate!

  1. Pe mobil

Pe mobil, din păcate, nu este atât de simplu. Deși puteți accesa cu ușurință Coada de redare pentru a vedea melodiile viitoare, funcția de istoric nu este disponibilă în aceeași capacitate. Totuși, puteți vedea melodiile anterioare – Faceți clic pe oricare dintre listele de redare create pentru a vedea melodiile care sunt deja pe el.

Apoi, atingeți pictograma pentru a adăuga melodii în partea de sus. Veți vedea câteva melodii sugerate – iar dacă glisați spre stânga, veți vedea acolo și melodiile jucate recent. Apoi le puteți adăuga la o listă de redare sau pur și simplu le puteți nota titlurile pentru a le găsi din nou mai târziu, folosind funcția de căutare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.