Spotify: Recuperați lista de redare ștearsă

Spotify: Recuperați lista de redare ștearsă

Ai șters vreodată ceva ce nu ai vrut să faci? Sigur că ai făcut-o și ce ușurare a fost când l-ai primit înapoi, nu? Fiecare aplicație are procesarea ei pentru a recupera fișierele pierdute, iar Spotify are propria sa.

Vestea bună este că recuperarea unei liste Spotify șterse este un proces ușor. În sfârșit, puteți reveni la a vă bucura de lista de redare și nu trebuie să o luați de la capăt la crearea listei de redare de la zero.

Cum să recuperați o listă Spotify ștearsă

Pentru a recupera acele liste de redare Spotify șterse, va trebui să deschideți player web Spotify. Dacă nu aveți playerul pe computer, îl puteți descărca de pe pagina oficială a Spotify.

Odată ce playerul este deschis, faceți clic pe meniul drop-down din dreapta numelui dvs. Faceți clic pe Cont și va trebui să vă conectați din nou.

În pagina Prezentare generală a contului, veți vedea Recuperați liste de redare opțiunea din partea stângă.

Când faceți clic pe Recuperați lista de redare opțiunea, veți vedea o listă de liste de redare șterse. Împreună cu aceste liste de redare, veți vedea data la care au fost șterse, titlul și câte melodii avea lista de redare.

În dreapta, vei vedea un verde Restabili opțiune.

Spotify: Recuperați lista de redare ștearsă

După ce faceți clic pe opțiunea Restaurare, lista de redare va fi evidențiată în verde în dreapta, iar Spotify o va eticheta restaurată. Pentru a verifica dacă a fost adăugat la celelalte liste de redare, accesați biblioteca dvs. și căutați lista de redare restaurată.

Concluzie

După cum puteți vedea, nu totul este pierdut dacă regretați că ați șters acea listă de redare Spotify. Urmând aceste instrucțiuni, puteți recupera orice listă de redare ștearsă. Ce playlist ai regretat ca ai sters? Anunțați-mă în comentariile de mai jos și lăsați să înceapă partajarea.

.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.