Știați că există un VPN gratuit pentru Chrome?

Știați că există un VPN gratuit pentru Chrome?

Dacă doriți să vă abonați la un VPN, gratuit sau altfel, navigarea pe web este probabil unul dintre, dacă nu principalul lucru pe care doriți să îl protejeze un VPN. Dacă nu doriți să utilizați torrente și nu sunteți îngrijorat de faptul că utilizarea internetului altor aplicații este vizibilă pentru ISP-ul dvs., atunci o opțiune pe care o puteți explora este instalarea unei extensii VPN gratuită în Chrome.

Un VPN tradițional este un program de sine stătător care stabilește o conexiune criptată de la dispozitivul dvs. la un server VPN și transmite tot traficul de internet către serverul VPN. Un VPN bazat pe browser este o extensie pentru browserul dvs. care creează o conexiune sigură între browser și serverul VPN. Principala diferență este că protejează doar datele trimise din browser, mai degrabă decât toate comunicările de pe computer.

Există o mulțime de extensii VPN gratuite în Magazinul web Chrome, dar ar trebui să fiți foarte atenți la toate. VPN-urile gratuite, ca aproape orice produs gratuit, trebuie să facă bani undeva, iar acest lucru se face, în general, prin vânzarea datelor utilizatorilor agenților de publicitate. În cazul unui VPN, aceasta înseamnă că furnizorul VPN gratuit monitorizează și vinde acum în mod activ toate datele dvs. de navigare, ceea ce le face și mai rău pentru confidențialitatea dvs. decât să nu folosiți un VPN.

Ceea ce vrei să faci este să găsești un furnizor VPN de renume care să ofere un nivel gratuit rezonabil.

Windscribe

Windscribe oferă până la 15 GB pe lună de date utilizatorilor săi gratuit. Puteți instala extensia gratuită a browserului Chrome din pagina de descărcări. Trebuie să creați și să vă conectați cu un cont gratuit pentru a utiliza serviciul.

Pentru a obține cei 15 GB complet pe lună, trebuie să confirmați o adresă de e-mail asociată contului și să profitați de „Tweet-4-Date” schema.

Windscribe oferă acces gratuit la servere din 10 țări din întreaga lume și poate debloca Netflix și alte servicii de streaming.

Pentru a vă proteja conexiunea la serverul său VPN, extensia Chrome a Windscribe folosește TLS1.2 și varianta AES pe 128 de biți. În plus, Windscribe are o politică strictă fără jurnal.

Ascunde-mă

Hide.me oferă doar 10 GB pe lună de date gratuite pentru produsul său VPN de sine stătător, dar în extensia Chrome, aveți o utilizare nelimitată. Nici măcar nu trebuie să furnizați detalii pentru a-l folosi, trebuie doar să îl descărcați din site-ul web.

Extensia Chrome a lui Hide.me nu criptează conexiunea dvs în mod implicit, pentru a activa criptarea, trebuie să activați SOCKS în setări proxy.

Trei regiuni de server VPN sunt disponibile pentru utilizatorii extensiei de browser, Canada, Țările de Jos și Germania.

Extensia Chrome poate debloca Netflix și alte site-uri web de streaming, de asemenea, vă protejează cu politica strictă de interzicere a jurnalelor a Hide.me.

.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.