Transferarea contactelor de pe telefonul Nokia pe iPhone

Transferarea contactelor de pe telefonul Nokia pe iPhone

Sistemul iOS oferă o experiență complet diferită de telefon mobil. În ultimii ani, mulți oameni au trecut de la utilizarea altor modele de telefoane la iPhone-uri. Una dintre cele mai importante considerații pentru fiecare individ dintr-un telefon atunci când faceți o comutare este aspectul de contact. Există o vorbă care spune „rețeaua ta este egală cu valoarea ta netă”. Pentru majoritatea oamenilor, contactele noastre sunt cel mai important lucru de pe telefoanele noastre lângă orice alte fișiere sau documente pe care le-am stocat pe telefoane și apoi avem fotografii, mesaje text, videoclipuri muzicale și așa mai departe.

Cum să transferați contacte de la Nokia pe un iPhone

Există mai multe moduri de a vă transfera contactele de pe vechiul Nokia pe iPhone. Să trecem peste câteva dintre cele mai populare opțiuni.

1. Cartele SIM

Una dintre cele mai ușoare opțiuni ar fi să importați contacte pe iPhone fără a utiliza un computer. Mai întâi, salvați toate contactele pe cartela SIM de pe telefonul Nokia și apoi transferați acea cartelă SIM pe iPhone. Pentru a face acest lucru, accesați fila Meniu, faceți clic pe Contacte de pe telefon, selectați opțiuni, faceți clic pe „Marcați toate”, apoi selectați „Copiați pe SIM” și în final selectați „Păstrați originalul”.

Odată ce toate contactele telefonului au fost copiate, acum este timpul să comutați cartelele SIM. Acum scoateți și introduceți cartela SIM în iPhone. Accesați „Acasă”, apoi accesați „Setări”. Aici veți vedea e-mail, contacte și calendare. Derulați în jos și selectați Importă contacte SIM și asta vă va transfera cu succes contactele pe iPhone. Acum configurați noul telefon cu contul Gmail. Totuși, un punct de reținut este că SIM-ul dvs. poate să nu poată stoca toate contactele din telefon din cauza spațiului de stocare. Ca urmare, este posibil să trebuiască să faceți transferul în faze.

Apoi, eliminați și îmbinați orice contact duplicat folosind Contacte Google. Este posibil să fi avut loc în timpul procesului de transfer, dar există o captură. Această metodă necesită o cartelă Micro SIM. Majoritatea telefoanelor Nokia folosesc carduri SIM de dimensiune standard, în timp ce telefoanele Apple folosesc carduri de dimensiune nano, poate fi necesar să tăiați cartela SIM sau să o duceți la furnizorul de servicii pentru a o tăia dacă ați folosit cea de dimensiune standard.

2. USB

Pe telefonul Nokia, accesați Meniu, deschideți lista de contacte și selectați Opțiuni. Derulați în jos prin meniu pentru a Marca tot sau Anulați marcarea și selectați „Marcați tot”. Reveniți din nou la Opțiuni și acum selectați Copiere pe cardul de memorie. Acum că ați acoperit acest lucru, deschideți Mac-ul și utilizați un cablu USB pentru a vă conecta telefonul Nokia la Mac, selectați Stocare în masă pe Nokia. Apoi, selectați telefonul Nokia, deschideți folderul de contacte și faceți dublu clic pentru a le selecta pe toate. Toate contactele tale vor fi transferate în agenda ta și de aici, folosește iTunes pentru a sincroniza noile contacte cu iPhone-ul tău.

3. CopyTrans Contacts

Mai întâi, descărcați pe computer și rulați atât Nokia PC Suite, cât și CopyTrans Contacts. Utilizând un cablu USB, conectați-vă la telefonul mobil Nokia. Acum faceți clic pe pictograma Agendă de adrese din fereastra principală a programului pentru a deschide o nouă fereastră cu Centrul de comunicații Nokia afișând toate contactele telefonului dvs. Nokia. Pe desktop, creați un dosar nou pentru a fi utilizat pentru a transfera contacte. Apoi apăsați CTRL+A pentru a selecta contacte individuale listate în Centrul de comunicații Nokia și trageți, apoi plasați-le în noul dosar de contacte pe care l-ați creat anterior pe desktop.

Acum este timpul să le mutați de pe desktop pe iPhone. Pentru a face acest lucru, vom folosi CopyTrans Contacts. După ce ați pornit deja CopyTrans Contacts, conectați-vă iPhone-ul, faceți clic pe „Importați contacte” și selectați „dintr-un fișier”. Reveniți la noul dosar de pe desktop și selectați „toate fișierele de contact”. Apoi faceți clic pe „Deschidere”. Toate contactele dvs. pot fi acum transferate pe telefon.

4. Wondershare

Descărcați și rulați instrumentul de transfer de fișiere Nokia pe iPhone de la Wondershare pe computer. De asemenea, descărcați și rulați și iTunes. Când instrumentul de transfer de fișiere este deschis, veți vedea diferite opțiuni. Aceasta va include „Restaurare din/backups”, „Transfer de la telefon la telefon”, „Fă o copie de rezervă a telefonului” și șterge telefonul vechi. Selectați opțiunea „Transfer de la telefon la telefon” care se află în partea stângă a ferestrei deschise.

Acum utilizați un cablu USB pentru a vă conecta atât telefonul Nokia, cât și iPhone-ul la computer, asigurându-vă că telefonul Nokia este „telefonul sursă”, în timp ce iPhone-ul este „telefonul dvs. de destinație”. Dacă cele două sunt interschimbate, faceți clic pe butonul „Întoarce” pentru a remedia acest lucru. Cu cele două telefoane în poziție, selectați conținutul de transferat din meniul derulant, iar aici, veți alege „contacte” și veți face clic pe butonul „Începe transferul” din partea de jos pentru a lansa procesul. Va apărea o fereastră pop-up care arată „Se copiază datele, vă rugăm să nu deconectați niciun telefon..” Odată finalizat, toate contactele ar trebui să fie transferate cu succes de pe telefonul Nokia pe iPhone.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.