Truc pentru a fi eliminat din listele de apeluri cu apelare automată

Truc pentru a fi eliminat din listele de apeluri cu apelare automată

Ați avut vreodată o problemă cu apelurile de apelare automată care vin pe telefon în mod repetat? Zi și noapte nu se oprește. Cumva ai ajuns pe o listă de apeluri. Ar putea fi un agent de telemarketing, un recuperator de datorii sau chiar un candidat politic care vă cere votul. Oricare ar fi cazul, este enervant!

Ai putea să ridici telefonul și să ceri să fii eliminat. Asta nu funcționează întotdeauna. Americanii se pot înregistra la Nu apelați la Registry, dar asta funcționează doar pentru telemarketeri. Deci, cum împiedici toți acești dăunători să-ți sune telefonul? Soluția este să le cânte un mic cântec.

Acest fișier de sunet este cheia pentru a fi eliminat din listele de apeluri cu apelare automată. Când apelarea automată vă apelează numărul, ascultă solicitări. Dacă aude sunetul din acest fișier, își dă seama că numărul dvs. nu mai este disponibil și îl șterge automat din listă.

Deci, cum redați acest sunet atunci când un apelator automat îți sună telefonul? Există câteva opțiuni.


Opțiunea 1

Stau toată ziua la computer. Așa că am decis să salvez fișierul de sunet pe desktop de pe computerul meu. Am așteptat apoi orice apel deranjant. Răspundeam apoi la apel, deschideam difuzoarele PC-ului și redam fișierul prin telefon. Acest lucru a funcționat destul de bine pentru mine.


Opțiunea 2

Înregistrați un mesaj de întâmpinare din mesageria vocală și includeți sunetul clopoțel ca parte a salutului. Pur și simplu redați fișierul prin intermediul computerului sau al playerului MP3 în telefon în timp ce vă înregistrați salutul și uitați-vă la comutarea automată a apelurilor ca muștele. Asigurați-vă că tonul este redat chiar de la începutul salutului dvs. Altfel s-ar putea să nu funcționeze.


Opțiunea 3

Folosiți o aplicație care redă fișiere audio când cineva sună. Răspuns automat la apel este unul pe care îl folosesc pe Android-ul meu. Software-ul va activa o pictogramă în colțul din dreapta sus al ecranului Android, care vă permite să redați rapid un sunet către apelant. Problema cu utilizarea acestei aplicații este însă că necesită să redați manual fișierul unui apelant.


Sper că una dintre aceste opțiuni funcționează pentru tine. Aveți vreo metodă specială pentru a fi eliminat din listele de apelare automată? Distribuiți-le în secțiunea de comentarii de mai jos.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.