Twitter: Cum să schimbi limba

Twitter: Cum să schimbi limba

Utilizarea site-urilor web în limba preferată este esențială pentru a le putea bucura și înțelege în mod corespunzător. Acest lucru este și mai adevărat pentru site-urile de știri precum Twitter. Din fericire, vă puteți schimba limba pe Twitter destul de ușor.

Pentru a face acest lucru, trebuie să vă conectați la Twitter pe computer, deoarece nu îl puteți modifica din clientul mobil Twitter. Schimbarea acesteia pe computer nu va afecta aplicațiile mobile.

Sfat: Dacă doriți să schimbați limba clientului dvs. Twitter pe dispozitivul dvs. mobil, va trebui să schimbați limba dispozitivului dvs. Aplicația Twitter își primește întotdeauna limba de pe dispozitivul tău!

După ce v-ați conectat pe computer, faceți clic pe „Mai multe” în partea de jos a coloanei din stânga.

Faceți clic pe „Mai multe” în partea de jos a coloanei din stânga.

Făcând clic pe „Mai multe” se va deschide o nouă casetă peste coloana din stânga, trebuie să faceți clic pe „Setări și confidențialitate”.

Twitter: Cum să schimbi limba
Faceți clic pe „Setări și confidențialitate” în noua casetă.

Odată ajuns în setările Twitter, faceți clic pe „Cont” și apoi pe „Limba de afișare” sub „Date și permisiuni” pentru a vedea opțiunile de limbă.

Twitter: Cum să schimbi limba
Faceți clic pe „Cont” și apoi pe „Limba de afișare”.

Faceți clic pe caseta derulantă pentru a alege limba de afișare preferată. Twitter va comuta imediat în noua limbă de îndată ce apăsați „Salvați”.

Twitter: Cum să schimbi limba
Utilizați caseta derulantă pentru a selecta limba preferată și faceți clic pe „Salvați”.

Fiți conștienți, deși acest lucru va schimba limba interfeței cu utilizatorul Twitter, nu va schimba limba tweet-urilor pe care le vedeți în feedul dvs. și nici nu va afecta comentariile la postări.

Această modificare va afecta doar lucruri precum meniurile și opțiunile.

.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.