Twitter: Salvați GIF animat din Tweet

Twitter: Salvați GIF animat din Tweet

Twitter este plin de conținut grozav și care include GIF-uri. Mai devreme sau mai târziu, vei întâlni un GIF pe care trebuie doar să-l ai.

În funcție de dispozitivul pe care vă aflați, va depinde de metoda pe care o utilizați pentru a salva un GIF de pe Twitter. Vestea bună este că salvarea unui GIF de pe Twitter nu durează mult și este ușor de făcut.

Cum să salvezi un GIF de pe Twitter – Desktop

Odată ce aveți GIF-ul pe care doriți să-l salvați, mergeți gata Ezgif. Veți vedea diverse opțiuni în partea de sus, dar faceți clic pe Video în GIF.

Când pagina se încarcă, inserați URL-ul GIF in cutia facuta special pentru asta; unde scrie SAU inserați adresa URL a videoclipului.

Twitter: Salvați GIF animat din Tweet

Faceți clic pe albastru Butonul de încărcare video iar pe pagina următoare ar trebui să vedeți GIF-ul încărcat. Pentru a continua, faceți clic pe Convertiți GIF în MP4, urmat de Convertiți în GIF butonul din partea de jos.

Derulați în jos la Ieșire video MP4 și faceți clic dreapta pe GIF și salvați fișierul.

Cum să salvezi un GIF Twitter pe Android

Se numește aplicația de care veți avea nevoie pentru a salva GIF-urile Twitter Tweet2GIF. După ce ați instalat aplicația, găsiți GIF-ul pe care doriți să îl descărcați de pe Twitter.

Twitter: Salvați GIF animat din Tweet

Apăsați lung pe GIF, astfel încât să fie pe ecran complet și atingeți opțiunea de partajare. Atingeți opțiunea Copiere care ar trebui să fie în partea de sus după ce atingeți opțiunea de partajare.

Twitter: Salvați GIF animat din Tweet

Odată copiat, deschide Tweet2GIF și inserează-l. Atingeți pe Descărcați butonul GIF pentru a salva GIF-ul. Dacă atingeți pictograma de redare, aplicația vă va întreba cu ce aplicație doriți să o deschideți. Veți vedea, de asemenea, o opțiune pentru a partaja și GIF-ul.

Cum să salvezi un GIF pe iPadOS

Pentru a salva GIF-uri pe iPad, veți avea nevoie de o aplicație numită împachetat GIF. După ce ați instalat aplicația, copiați adresa URL din GIF-ul pe care doriți să îl salvați.

Puteți face acest lucru atingând pictograma de sub GIF care arată ca o căsuță de ieșire, cu săgeata îndreptată în sus. Alegeți opțiunea care spune Partajare prin, urmată de opțiunea Copiere link.

De asemenea, puteți căuta pictograma înfășurată GIF chiar deasupra opțiunii de a copia și linkul. Dacă decideți să lipiți manual linkul în aplicație, puteți lipi linkul alegând opțiunea Utilizați Clipboard. După aceea, puteți salva GIF-ul în biblioteca dvs.

Twitter: Salvați GIF animat din Tweet

Concluzie

Indiferent de platforma pe care o utilizați, veți putea salva acel GIF preferat. Din păcate, aplicațiile nu se pot descărca în loturi, dar nu se știe niciodată, poate că vor adăuga această opțiune în viitorul apropiat.

.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.