uBlock Origin — O alternativă mai bună Adblock Plus

uBlock Origin — O alternativă mai bună Adblock Plus

Utilizatorii pluginului Adblock Plus pot fi puțin tulburați să constate că producătorul de pluginuri vinde de fapt reclame. Am fost odată un fan, dar se pare că popularul plugin merge în jos de ceva vreme. Cred că permite mult mai multe reclame decât înainte și împiedică performanța browserului. Acest lucru mi-a permis să găsesc o alternativă.

Am găsit unul în uBlock Origin. O căutare pentru „Adblocker” sau „Adblock” poate să nu dea un rezultat pentru uBlock în magazinul de pluginuri Chrome sau Firefox. Deci a fost destul de greu de găsit.

uBlock este gratuit și open-source. L-am testat pe cele mai aglomerate site-uri web și a funcționat extrem de bine. O privire pe Reddit pentru comentarii despre uBlock a susținut doar constatările mele.

Singurul dezavantaj al uBlock este că poate fi prea agresiv la blocarea reclamelor. Au fost momente în care paginile legitime, non-reclame s-au încărcat goale. Am avut probleme și cu formularele de pe site-urile bancare. O problemă de care se poate uita cu cât de ușor este să puneți pe lista albă site-urile. Pur și simplu faceți clic pe pictograma din browser, apoi apăsați butonul „Pornire” pentru a o opri pentru site-ul respectiv.

Încercați uBlock, și spuneți-mi cât de mult vă place sau nu vă place în secțiunea de comentarii de mai jos.

Notă: nu am fost plătit să scriu această postare. Această postare este complet părerea mea și nimic mai mult.

.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.