Unde este configurarea gazdei desktop la distanță în Windows 2016?

Unde este configurarea gazdei desktop la distanță în Windows 2016?

Este posibil să fiți nedumerit în ceea ce privește modul de configurare a desktopului la distanță pe un server Microsoft Windows 2016, deoarece instrumentul de configurare a gazdei desktop la distanță lipsește din sistemul de operare.

Puteți configura în continuare setările RDP, dar va trebui să utilizați Politica de grup pentru a face acest lucru. Doar folosiți acești pași:

Notă: Pentru instrucțiuni despre cum să activați serverul de licență Remote Desktop Services, vizitați pagina Microsoft despre acest subiect.

  1. Lansa „gpedit.msc„.
  2. Navigheaza catre „Configurarea computerului” > “Șabloane administrative” > “Componente Windows” > “Servicii desktop la distanță” > “Gazdă sesiune desktop la distanță„.

Aici puteți găsi setări ale politicii de grup pentru a seta Licențiere, Securitate, Conexiuni etc. Veți observa că acestea sunt aceleași setări pe care le-ați găsi în vechiul instrument de configurare a gazdei Desktop la distanță, cum ar fi „Limitați numărul de conexiuni”, „Setați limită de timp pentru sesiuni deconectate” și setarea modului de licențiere.

Nici nu trebuie să utilizați Active Directory în mediul dvs. pentru a utiliza aceste setări pe server.

.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.