Utilizarea și conectarea AirPod-urilor pe telefonul Samsung

Utilizarea și conectarea AirPod-urilor pe telefonul Samsung

Dacă nu sunteți sigur dacă să cumpărați sau nu AirPods pentru telefonul dvs. Samsung, acest ghid vă poate ajuta cu siguranță. Cea mai evidentă întrebare este dacă cele două sunt compatibile, iar răspunsul este: da sunt! Asocierea manuală a AirPod-urilor pe telefonul Samsung este destul de simplă, deși este ușor diferită de pe un dispozitiv Apple. Aceasta va fi o explicație despre cum să vă conectați și să utilizați AirPod-urile folosind un dispozitiv Samsung. Acest ghid va funcționa și pentru diverse telefoane Galaxy și Android.

Pentru a începe, accesați fereastra de notificare rapidă pe dispozitiv, glisând degetul în jos din partea de sus a ecranului. Țineți apăsată pictograma Bluetooth. Este important să vă asigurați că Bluetooth este activat, în special pentru dispozitivele care nu rulează software-ul Apple.

Accesați lista de dispozitive Bluetooth și conectați-vă AirPod-urile. Ar trebui să existe o listă de dispozitive conectate sub setările tale Bluetooth. După ce vedeți Airpod-urile listate, faceți clic pe ele și selectați semnul plus pentru a asocia noul dispozitiv. Dacă încă întâmpinați probleme la conectarea acestora, asigurați-vă că AirPod-urile sunt complet încărcate și că Bluetooth este activat pe telefonul dvs. Samsung. De asemenea, poate fi necesar să vă deconectați telefonul de la orice alte dispozitive care au potențialul de a se conecta automat.

Fixați-vă Airpod-urile înapoi în carcasa de încărcare și țineți capacul deschis. În timp ce sunt în carcasă, apăsați și mențineți apăsat butonul de configurare care se află pe spatele carcasei. Faceți acest lucru până când lumina începe să clipească alb.

Este de așteptat ca AirPods 2 să fie compatibil și cu dispozitivele Galaxy și Android care nu rulează software Apple. Orice dispozitiv care acceptă Bluetooth ar trebui să fie adaptabil la AirPods.

Funcțiile AirPod-urilor sunt relativ aceleași în general pentru majoritatea dispozitivelor care nu sunt Apple. La fel ca orice altă pereche de căști sau căști, veți avea în continuare caracteristicile de bază, cum ar fi conectarea automată la dispozitiv atunci când le scoateți din carcasă și deconectarea când sunt fixate înapoi în carcasă.

În funcție de versiunea dispozitivului Samsung pe care o utilizați, este posibil să vă puteți încărca AirPod-urile fără fir pe spatele telefonului. Unele telefoane au chiar și capacitatea de a se încărca fără fir cu accesorii suplimentare, cum ar fi un suport de încărcare sau un cablu Apple Lightning.

Din păcate, dacă utilizați un dispozitiv precum Samsung, este posibil să pierdeți câteva funcții de care sunt capabile AirPods. Cu toate acestea, controalele de redare încă funcționează bine atât pentru dispozitivele Apple, cât și pentru cele non-Apple. Una dintre caracteristicile cheie pe care utilizatorii Samsung le vor pierde este aspectele de întrerupere automată și reluare. În mod normal, ați putea să vă întrerupeți sunetul când scoateți un AirPod și să îl reluați când îl puneți la loc. Cu toate acestea, acest lucru nu este acceptat pe dispozitivele Samsung. Unele aplicații terță parte pretind că deblochează această funcție pentru utilizatorii non-Apple, dar sunt încă limitate în ceea ce privește utilizarea în diferite aplicații. Un dezavantaj pentru aceste tipuri de aplicații este că au tendința de a-ți epuiza durata de viață a bateriei, ceea ce trebuie luat în considerare și.

Dispozitivele Samsung nu acceptă funcția Siri, care vine cu propriile caracteristici unice. Nici măcar nu veți putea declanșa Google Assistant de la Samsung. Acest lucru se datorează faptului că AirPod-urile sunt programate să interacționeze cu versiunea Apple a asistentului vocal.

Ca și în cazul oricărui dispozitiv Apple, puteți descărca și aplicații terță parte pentru a verifica și monitoriza durata de viață a bateriei AirPod-urilor dvs.

Dacă nu sunteți hotărât ce căști wireless să cumpărați, este important să rețineți că AirPod-urile încă funcționează excelent cu dispozitivele Samsung. Evident, există câteva caracteristici cheie pe care nu le veți putea accesa în calitate de consumator non-Apple, dar depinde într-adevăr de preferințele dumneavoastră personale și de ceea ce intenționați să realizați cu accesoriul. Funcționalitățile de bază ale AirPod-urilor sunt încă foarte asemănătoare între orice dispozitiv.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.