Whatsapp: Activați modul întunecat

Whatsapp: Activați modul întunecat

Pentru majoritatea utilizatorilor de telefoane, ca aplicațiile și sistemul lor să folosească o schemă de culori mai închisă este mai plăcut – este mai ușor pentru ochi, mai puțin perturbator într-un mediu mai întunecat și, de multe ori, este, de asemenea, mai popular.

Ei bine, cu ceva timp în urmă, WhatsApp a adăugat un mod întunecat aplicației lor – iar activarea acestuia este incredibil de ușoară!

Accesați Setările din aplicația dvs. făcând clic pe cele trei puncte din colțul din dreapta sus al prezentării generale a conversației pe Android și în colțul din dreapta jos pe iOS. Selectați opțiunea Chat-uri și apoi Tema în următorul meniu. Aici aveți trei opțiuni – Întuneric, Luminos și Implicit de sistem.

Sfat: Pe iOS există șansa să nu aveți opțiunea de a trece la modul întunecat – dacă da, poate fi necesar să așteptați o actualizare a versiunii mai noi pe dispozitiv. Opțiunea este lansată pe modele și dispozitive mai vechi.

Opțiunile temei pe Android

Implicit sistem înseamnă că WhatsApp selectează automat schema de culori în funcție de ceea ce este setat telefonul tău. Celelalte două opțiuni se explică de la sine!

După ce ați ales opțiunea, întoarceți-vă și faceți clic pe orice chat pentru a vedea amploarea completă a modului întunecat!

.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.