WhatsApp: Cum să creați/ să vă alăturați unui grup

WhatsApp: Cum să creați/ să vă alăturați unui grup

Crearea unui grup în WhatsApp face ca chatul să fie mult mai distractiv. Dacă o persoană nu râde de gluma ta, o va face altcineva, nu? (Sa speram).

Dacă nu doriți să vă ocupați de crearea unui grup, puteți oricând să vă alăturați unuia preexistent. Indiferent dacă vă alăturați sau formați un grup WhatsApp, ambele procese sunt ușor de înțeles.

Crearea unui grup WhatsApp

Există diferite moduri de a crea un grup WhatsApp. Puteți începe prin a deschide WhatsApp și atingând cele trei puncte verticale din dreapta sus. Prima opțiune va fi opțiunea Grup nou.

Acum, este timpul să adăugați persoanele pe care doriți să le includeți în noul grup. Asigurați-vă că vă gândiți la un nume bun pentru grupul dvs., deoarece acesta este ceea ce va trebui să adăugați în continuare.

În dreapta locului unde vei introduce numele, vei vedea și un emoji. Dacă doriți, puteți adăuga și un emoji la titlul grupului dvs. După ce ați introdus numele grupului WhatsApp, veți fi dus automat la noul grup.


Invitarea pe cineva la un grup WhatsApp

Unii oameni te adaugă într-un grup fără să te întrebe mai întâi. Dacă doriți să fiți mai grijuliu și să lăsați cealaltă persoană să decidă dacă vrea să se alăture sau nu, puteți trimite un link de invitație.

Chiar sub numărul de persoane din grupul dvs., veți vedea cele două opțiuni pe care le aveți atunci când vine vorba de adăugarea altora.

Atingeți opțiunea Invitați linkul și apoi decideți cum doriți să partajați linkul. Puteți alege dintre trimiterea linkului prin WhatsApp, copierea linkului, partajarea linkului printr-o aplicație pe care ați instalat-o și, dacă vă răzgândiți, puteți revoca și linkul.

WhatsApp: Cum să creați/ să vă alăturați unui grup


Adăugarea de restricții la grupurile WhatsApp

Poate fi enervant când diferiți participanți la grup decid că vor să schimbe ceva în grup. Pentru a restricționa ceea ce alții pot modifica, atingeți numele grupului din partea de sus și accesați Setările grupului.

WhatsApp: Cum să creați/ să vă alăturați unui grup

Selectați prima opțiune care ar trebui să fie opțiunea Editați informațiile grupului. Singura altă opțiune pe care o aveți este să permiteți numai administratorilor. De asemenea, puteți restricționa cine poate trimite mesaje în grup. Atingeți opțiunea Trimiteți mesaje în setările de grup și alegeți, de asemenea, că numai administratorii pot trimite mesaje.


Ștergerea unui grup WhatsApp

Dacă regreti că ai creat acel grup și vrei să scapi de el, speră doar că grupul nu este foarte mare. De ce? Ei bine, pentru că puteți șterge un grup doar dacă sunteți administrator și eliminați fiecare persoană din grup individual.

După ce ați eliminat pe toți din grup, părăsiți singur grupul. Numai după ce părăsiți grupul veți vedea opțiunea de a șterge grupul.

Concluzie

Crearea de grupuri poate fi utilă atunci când trebuie să vorbiți cu mai multe persoane în același timp. După cum puteți vedea, procesul de creare a grupului este rapid și ușor. Spune-mi ce grupuri vei crea în comentariile de mai jos.

.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.