WhatsApp: Cum să găsiți și să adăugați persoane

WhatsApp: Cum să găsiți și să adăugați persoane

WhatsApp este cea mai populară aplicație de comunicații, cu peste 1,6 miliarde de utilizatori în întreaga lume. Există șanse mari ca oricine pe care trebuie să-l contactați să aibă WhatsApp, dar pentru a suna sau trimite mesaje cuiva pe WhatsApp trebuie să aveți detaliile sale. Deci, cum puteți găsi și adăuga persoane în WhatsApp?

Cel mai simplu mod de a găsi pe cineva pe WhatsApp este să îți importe contactele. Dacă vreunul dintre contactele tale s-a înscris deja la WhatsApp, va fi adăugat direct la lista ta de contacte WhatsApp. Dacă în viitor vreun contact existent se alătură WhatsApp, acesta va fi adăugat automat la contactele tale WhatsApp.

Dacă nu aveți un contact existent pentru persoana cu care doriți să comunicați, puteți adăuga unul atingând pictograma „Chat nou” din partea dreaptă sus a listei de chat, apoi atingând „Contact nou”. Acest lucru va adăuga pe telefon un nou contact cu numărul de mobil pe care îl introduceți, dacă au un cont WhatsApp, veți putea conversa imediat cu ei.

Creați un contact nou.

Dacă un contact nu are deja WhatsApp, îl poți invita la serviciu. Cel mai simplu mod de a invita pe cineva la WhatsApp este accesând setări și apăsând „Spune unui prieten”. WhatsApp va sugera o serie de platforme, în care poate crea o schiță de mesaj pe care să-l trimiți prietenului sau prietenilor pe care vrei să-i inviti.

WhatsApp: Cum să găsiți și să adăugați persoane
Funcția „Spune unui prieten”.

Ultimul mod de a adăuga pe cineva este obținerea detaliilor sale de contact dintr-un DM de grup partajat. dacă atingeți numele grupului din partea de sus a ferestrei de chat, puteți vedea informațiile despre grup, inclusiv o listă de participanți. Atingând pe oricare dintre participanți, le puteți trimite direct un mesaj sau puteți adăuga detaliile lor de contact dacă nu le aveți deja salvate.

WhatsApp: Cum să găsiți și să adăugați persoane
Adăugați o persoană de contact pentru un prieten într-un DM partajat sau trimiteți-i un mesaj direct.

.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.