Whatsapp: Cum să răspunzi la un anumit mesaj

Whatsapp: Cum să răspunzi la un anumit mesaj

A învăța cum să răspunzi la anumite mesaje WhatsApp poate preveni o mulțime de neînțelegeri. Dacă prietenul tău are tendința de a trimite un mesaj separat pentru fiecare idee, atunci este crucial să știi cum să răspunzi la acel anumit mesaj Whatsapp.

Ai putea spune da la ceva ce nu ai vrut, dacă nu ai clarificat la ce mesaj răspunzi. Următoarele sfaturi vă vor arăta cum puteți clarifica mesajul pentru care răspundeți.

Cum să răspunzi la mesaje individuale în WhatsApp

Pentru a răspunde la anumite mesaje WhatsApp, deschideți mai întâi conversația și găsiți mesajul la care doriți să răspundeți. Odată ce l-ați găsit, există două moduri prin care puteți face ca mesajul să iasă în evidență.

Mai întâi, glisați mesajul spre dreapta, iar WhatsApp îl va evidenția automat. Introduceți mesajul și, atunci când îl trimiteți, mesajul dvs. va fi chiar sub mesajul evidențiat.

Puteți adăuga emoji-uri sau un atașament la mesajul dvs. exact așa cum ați face în mod normal la orice alt mesaj. Dacă vă răzgândiți și nu doriți să răspundeți la un anumit mesaj, apăsați pe X din colțul din dreapta sus al mesajului evidențiat.

Un alt mod în care puteți răspunde la mesajele WhatsApp explicite este apăsând lung pe mesaj și apăsând pe săgeata care indică înapoi. Încă o dată, veți primi caseta de mesaj care va fi publicată alături de noul dvs. mesaj.

Whatsapp: Cum să răspunzi la un anumit mesaj


Cum să răspunzi la mesajele Whatsapp de pe ecranul de blocare și de pornire

Când primești un mesaj în timp ce ești online, te poate face să te simți obligat să răspunzi. Dacă nu, știi că mai devreme sau mai târziu vei fi întrebat de ce nu ai răspuns.

Așadar, pentru acele momente în care nu ai chef să intri online pentru perioade lungi, dar vrei să răspunzi la un mesaj, știi că este posibil să răspunzi rapid la mesaje. Puteți răspunde fie de pe ecranul de blocare, fie de pe ecranul de pornire fără a intra online. Procesul este același pentru ambele locații.

Whatsapp: Cum să răspunzi la un anumit mesaj

Fără să apăsați prea mult timp, glisați în jos pe mesaj până când vedeți opțiunile de răspuns sau de vizualizare. Atingeți butonul de răspuns și va apărea o fereastră cu ultimul mesaj trimis.

Whatsapp: Cum să răspunzi la un anumit mesaj

Dacă doriți să navigați prin diferite mesaje, apăsați pe săgeata din lateral după ce ați apăsat pe butonul de răspuns pentru a răspunde la un anumit mesaj WhatsApp. De asemenea, este posibil să răspundeți la un mesaj cu audio. Înainte de a începe să tastați, veți vedea pictograma audio, dar odată ce introduceți ceva, pictograma se schimbă în opțiunea de trimitere.


Concluzie

Știind cum să răspunzi la anumite mesaje WhatsApp, poți evita o mulțime de neînțelegeri. Nu uitați să ne spuneți orice povești amuzante de neînțelegeri pe care le aveți în comentariile de mai jos.

.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.