WhatsApp: Cum să ștergeți un grup

WhatsApp: Cum să ștergeți un grup

Grupurile de pe WhatsApp sunt o modalitate grozavă de a partaja informații și de a discuta cu mai multe persoane simultan… dar între spam și grupuri care își supraviețuiesc utilitatea, s-ar putea să vă trezi că doriți să părăsiți un grup sau să-l ștergeți – iată cum puteți face asta.

Deschideți aplicația și navigați la grupul în cauză. Atingeți numele grupului în partea de sus și derulați în partea de jos a opțiunilor de acolo. Veți vedea o opțiune etichetată Ieșire din grup.

Opțiunea de ieșire din grup

Atingerea acesteia și confirmarea va însemna că părăsiți grupul. Încă poți fi invitat înapoi mai târziu.

Dacă doriți să ștergeți complet un grup din chat-urile dvs., puteți face și asta – după ce ați ieșit, puteți șterge grupul din istoricul dvs. de chat. Reveniți în chat, atingeți numele din partea de sus, apoi derulați în jos la Ștergeți grupul și confirmați-l.

WhatsApp: Cum să ștergeți un grup
Șterge opțiunea de grup

Sfat: Dacă doriți să ștergeți un grup în întregime, astfel încât nimeni să nu mai poată participa, mai degrabă decât să părăsiți dvs., nu puteți – decât dacă sunteți administratorul grupului sau creatorul grupului. Dacă sunteți un utilizator normal, puteți pleca doar – ceilalți membri pot participa în continuare.

Pentru administratorii de grup:

Dacă doriți să ștergeți complet un grup, trebuie să eliminați manual toți membrii înainte de a putea. Administratorii pot elimina membri făcând clic pe numele grupului din partea de sus, apoi atingând fiecare membru și selectând opțiunea Eliminare acolo.

Odată ce toată lumea (cu excepția dvs.) dispare, puteți ieși singur din grup și apoi repetați pașii de mai sus pentru a șterge grupul. Rețineți că ceilalți membri vor avea în continuare copii ale istoricului de chat, cu excepția cazului în care aleg să le ștergă și local.

.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.