WhatsApp: Partajarea locației dvs

WhatsApp: Partajarea locației dvs

Printre multele caracteristici interesante ale WhatsApp se numără una despre care nu prea mulți utilizatori o cunosc – abilitatea de a vă partaja locația în orice moment. Acest lucru are o varietate de utilizări – anunțați-le pe cei dragi unde vă aflați, împărtășiți progresul navetei cu colegii și multe altele.

Este simplu – pentru a vă partaja locația cu cineva, pur și simplu intrați în chat. Puteți găsi opțiunea direct lângă bara de mesaje. Pe iOS, atingeți plus din stânga barei și veți vedea o opțiune pentru Locație. Pe Android, pictograma agrafă din dreapta și, de asemenea, selectați Locație.

Opțiunea Locație pe Android

Trebuie să acordați permisiunea WhatsAll de a vă folosi locația pentru a vă partaja locația. Dacă nu ați făcut acest lucru, o puteți face acum, prin Setări și permisiunile aplicației.

WhatsApp: Partajarea locației dvs
Partajarea locației dvs

După ce apăsați pe Partajați locația live, puteți selecta durata – 15 minute, 1 oră sau 8 ore. După acest timp, distribuirea locației va deveni inactivă și nimeni nu va mai putea vedea locația dvs.

În timp ce este activ, persoanele cărora le-ați partajat locația dvs. vor putea să o vadă ori de câte ori vor atinge mesajul trimis.

WhatsApp: Partajarea locației dvs
Mesaj de partajare a locației

Dacă doriți să opriți partajarea locației dvs. înainte de expirarea perioadei de timp, puteți face acest lucru apăsând butonul Opriți partajarea de sub mesajul care a fost trimis. Locația dvs. va fi, de asemenea, protejată prin criptare end-to-end, așa cum sunt alte mesaje – nimeni, cu excepția destinatarului sau destinatarilor, nu va putea vedea locația, dar NU o va putea partaja altor persoane. Numai tu poți face asta.

.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.