Whatsapp vă oferă un număr de telefon?

Whatsapp vă oferă un număr de telefon?

Răspunsul simplu este NU. WhatsApp nu îți oferă deloc un număr de telefon nou și nici nu-l ascunde pe al tău de contactele tale așa cum poate Kik (dacă îl folosești cu o adresă de e-mail mai degrabă decât cu un număr).

În schimb, aplicația este conectată la numărul dvs. de telefon existent. Fiecare copie a WhatsApp poate fi legată doar de un număr, deși pe unele telefoane este posibil să se instaleze mai multe copii ale aceleiași aplicații, conectându-se astfel la mai multe numere, dar întotdeauna în instanțe separate ale aplicației.

Pentru a începe conversații noi, trebuie să adăugați contacte – acest lucru înseamnă că trebuie să salvați numărul lor pe WhatsApp sau pe lista de contacte de pe telefon. Când ați terminat, le puteți trimite un mesaj. Dacă nu îl au deja, acest lucru le va afișa numărul dvs. de telefon împreună cu mesajul pe care l-ați trimis.

Principala diferență dintre WhatsApp și textele tale obișnuite este că, în loc să folosești permisiunea de text (pe care mulți furnizori o restricționează), poți trimite oricâte mesaje doriți prin conexiunea la internet. De asemenea, puteți efectua apeluri vocale și video fără a fi nevoie să vă folosiți minutele. Acest lucru vă va consuma alocația de date într-un ritm destul de lent, cu excepția cazului în care sunteți conectat la un hotspot Wi-Fi.

Un rezumat rapid: Nu, WhatsApp nu vă oferă un număr de telefon nou. Este legat de unul existent și folosește servicii de date pentru a trimite mesaje și a efectua apeluri.

.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.