Windows 10: Blocați accesul aplicațiilor la videoclipurile dvs

Windows 10: Blocați accesul aplicațiilor la videoclipurile dvs

Printre numeroasele setări de confidențialitate pe care le oferă Windows 10, există și una care restricționează tipul de conținut la care au acces aplicațiile tale. Dacă nu dorești să dai unei aplicații acces la, de exemplu, videoclipurile tale.

Dacă doriți să restricționați ce aplicații vă pot vedea și utiliza videoclipurile, puteți face acest lucru prin fereastra Confidențialitate. Pentru a-l deschide, atingeți tasta Windows de pe tastatură, introduceți „Setări de confidențialitate” și apăsați tasta Enter.

Derulați în jos – în colțul din stânga jos al opțiunilor de acolo, veți găsi unul etichetat Videoclipuri. Faceți clic pe el pentru a vedea opțiunile video pe care le aveți.

Opțiunile

Aici, aveți trei seturi de comenzi – primul este o setare la nivelul întregului sistem. Dacă este dezactivat, niciun utilizator nu poate acorda niciunei aplicații acces la videoclipurile lor. Pentru a schimba această setare, aveți nevoie de permisiuni de administrator. Dacă setarea este activată, puteți în continuare să permiteți sau să refuzați permisiunea tuturor aplicațiilor prin a doua setare.

Dacă „Permiteți aplicațiilor să vă acceseze biblioteca de videoclipuri” este dezactivat, nicio aplicație nu o poate accesa deloc. Dacă doriți doar să revocați sau să acordați acces la aplicații individuale, aruncați o privire în secțiunea de jos. Acolo veți găsi opțiunea de a activa sau dezactiva permisiunea pentru aplicații individuale.

Sfat: este recomandat să lăsați aplicația Cameră activată, deoarece altfel nu puteți înregistra și salva videoclipuri cu ea!

Comutați setările după cum doriți și închideți fereastra când ați terminat – setările se aplică automat. Cam despre asta e!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.