Windows 10: Cele mai bune aplicații de înregistrare a ecranului

Windows 10: Cele mai bune aplicații de înregistrare a ecranului

Înregistrarea ecranului este o modalitate excelentă de a arăta o serie de lucruri, de la demonstrarea modului de a efectua o sarcină complexă, până la demonstrarea abilităților tale în jocul tău video preferat. Dar ce recorder de ecran ar trebui să folosești? Este într-adevăr totul despre preferințele personale și cazurile de utilizare, dar iată câteva recomandări.

OBS – Gratuit și open-source

OBS este o ofertă fantastică, acceptă atât înregistrarea, cât și streamingul la rezoluții mari și rate de cadre, făcându-l ideal pentru înregistrarea jocului. OBS este foarte multi-threaded atunci când se folosește procesorul pentru a codifica videoclipuri, acest lucru avantajează cu adevărat utilizatorii cu un număr mare de nuclee a procesorului, fiind de asemenea acceptată codarea GPU. Fiind open-source, există mai puțin suport oficial disponibil pentru OBS, iar învățarea cum să-l folosești corect poate dura ceva timp, dar odată ce l-ai făcut să funcționeze, OBS este foarte funcțional și greu de învins.

ShareX – Gratuit și open-source

ShareX este o altă ofertă open-source disponibilă gratuit, fără filigrane, perioade de probă sau funcții plătite. ShareX oferă capacitatea utilă de a exporta direct clipuri ca GIF-uri, ceea ce îl face ideal dacă doriți să partajați pe rețelele sociale. Când capturați pagini web, ShareX oferă posibilitatea de a captura întreaga pagină web care se derulează și de a efectua OCR pe textul din interior. ShareX nu acceptă înregistrarea jocurilor în modul ecran complet și, prin urmare, poate să nu fie ideal pentru înregistrarea jocului, dar este puternic în afara acestei restricții.

FlashBack Express – Versiune gratuită

FlashBack Express este o versiune gratuită a FlashBack Pro plătit și, în timp ce unele funcții sunt blocate în spatele unui paywall, versiunea gratuită este încă o ofertă decentă. FlashBack Express include un editor video simplu, care vă permite să efectuați modificări minore, cum ar fi tăierea videoclipului înainte de a-l exporta. FlashBack Express poate exporta videoclipuri în formate de fișiere MP4, AVI și WMV. Blueberry Software oferă, de asemenea, FBX, special pentru utilizatorii care doresc să înregistreze și să transmită în flux jocul.

Înghețată Screen Recorder – Versiune gratuită

Icecream Screen Recorder oferă o interfață de utilizator ușor de utilizat, concepută pentru a face capturi de ecran și capturi de ecran cât mai rapidă și cât mai nedureroasă posibil. Puteți selecta zone ale ecranului pentru a înregistra, puteți utiliza instrumentul de zoom pentru a mări în timpul înregistrării și puteți configura mai multe capturi pe un cronometru. Cu versiunea gratuită a Icecream Screen Recorder, sunteți limitat la înregistrări de doar 10 minute și puteți exporta doar în format WEBM, dar este incredibil de ușor de configurat și utilizat rapid.

.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.