Windows 10: Cum se schimbă pictograma mouse-ului

Windows 10: Cum se schimbă pictograma mouse-ului

Când utilizați computerul, probabil că veți petrece destul de mult timp privind sau lângă cursorul mouse-ului. Este important să vă place cum arată cursorul și să fie suficient de mare pentru a putea vedea. Dacă nu vă place cum arată cursorul implicit, acesta poate fi schimbat. Puteți alege un alt cursor implicit al mouse-ului sau îl puteți importa pe al dvs. Acest ghid vă va ghida prin procesul de schimbare a cursorului mouse-ului.

Cel mai simplu mod de a deschide opțiunile de configurare a mouse-ului este prin aplicația Setări. Pentru a deschide Setări în pagina din dreapta, apăsați tasta Windows, apoi tastați „Setări mouse” și apăsați Enter. Pentru a deschide opțiunile de configurare a mouse-ului de aici, faceți clic pe linkul „Opțiuni suplimentare de mouse” din extrema dreaptă a ferestrei.

Faceți clic pe „Opțiuni suplimentare de mouse” în extrema dreaptă a ferestrei Setări.

Puteți configura pictogramele cursorului mouse-ului în fila „Pointers” din Mouse Properties. Când utilizați computerul, cursorul mouse-ului se schimbă uneori în funcție de ceea ce se întâmplă. De exemplu, când mouse-ul se deplasează peste text care poate fi evidențiat, cursorul se schimbă în cursorul „Selectare text”. În fila Indicatori, puteți vedea toate variantele de cursor pe care le puteți personaliza. Puteți seta o schemă generală pentru toate variantele de cursor făcând clic pe caseta drop-down „Schemă” din partea de sus și selectând o schemă.

Windows 10: Cum se schimbă pictograma mouse-ului
Puteți selecta o schemă din caseta derulantă pentru a schimba aspectul general al cursoarelor mouse-ului.

De asemenea, puteți configura fiecare variantă de cursor individual, selectând una în panoul „Personalizare” și apoi făcând clic pe „Răsfoiți…”. Procedând astfel, se va deschide o fereastră de browser de fișiere unde puteți selecta din cursoarele alternative implicite ale mouse-ului. Dacă doriți să utilizați un cursor care nu se află în lista implicită de cursoare, puteți naviga la un alt fișier „ANI” sau „CUR” și faceți clic pe „Deschidere” pentru a-l importa.

Windows 10: Cum se schimbă pictograma mouse-ului
Răsfoiți prin cursoarele alternative implicite sau importați un cursor personalizat prin fereastra browserului de fișiere.

Sfat: O serie de cursoare implicite au dimensiuni alternative mari și foarte mari care pot fi folosite dacă doriți un cursor mai mare.

Orice modificări pe care le faceți indicatorilor selectați nu vor fi salvate până când faceți clic pe „OK” sau „Aplicați” în Proprietăți mouse-ul. Dacă decideți că doriți să anulați modificările aduse indicatorilor, faceți clic pe „Anulați” sau închideți fereastra fără a salva.

.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.