Windows 10: Dezactivați pornirea automată Skype

Windows 10: Dezactivați pornirea automată Skype

Deși Skype este un program grozav de utilizat în scopuri de comunicare, are și laturile sale enervante – și una dintre ele este faptul că pornește atunci când computerul dvs. pornește. Pentru utilizatorii foarte frecventi, acest lucru poate fi convenabil, dar pentru toți ceilalți, doar încetinește computerul atunci când îl pornesc.

Din fericire, acest lucru nu trebuie să fie cazul – puteți pur și simplu să dezactivați funcția de pornire automată pe care o are Skype! Iată cum:

Faceți clic dreapta pe bara de activități și selectați Manager de activități.

Opțiunea barei de activități

Când se deschide managerul de activități, va trebui să treceți la fila de pornire. Selectați-l în partea de sus a barei de meniu.

Dezactivați Skype la pornireAici veți vedea orice număr de programe. Acestea vor depinde de ceea ce ați instalat și utilizați în sistemul dvs. Derulați până când găsiți Skype. Verificați bara de stare – va spune Activat. Aceasta înseamnă că pornește de fiecare dată când computerul dvs. pornește.

Pentru a o dezactiva, faceți clic dreapta pe intrarea Skype și selectați opțiunea Dezactivare.

Asta este tot ceea ce există – Skype nu va mai porni la prima pornire a computerului. Puteți, desigur, să îl porniți prin alte metode. Dezactivarea în acest fel NU dezinstalează programul.

Sfat: Apăsați tasta Windows și tastați Skype, apoi apăsați Enter pentru a o lansa rapid.

.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.