Windows 10: Eliminați un album din aplicația Fotografii

Windows 10: Eliminați un album din aplicația Fotografii

Aplicația Fotografii din Windows 10 poate fi utilizată atât pentru a vizualiza, cât și pentru a vă gestiona biblioteca de fotografii. Puteți selecta din ce foldere importă imaginile aplicația Fotografii. Dacă decideți în procesul de gestionare că nu aveți nevoie sau nu doriți un anumit album sau chiar un folder sursă importat, le puteți elimina. Acest ghid vă va ghida prin procesul de eliminare a unui album din aplicația Fotografii din Windows 10.

Ștergeți un album foto

Pentru a șterge un album, mai întâi trebuie să deschideți aplicația Fotografii. Pentru a face acest lucru, apăsați tasta Windows, tastați „Fotografii” și apăsați Enter. Apoi, veți dori să faceți clic pe fila albume. faceți clic dreapta pe albumul pe care doriți să-l ștergeți, apoi selectați „Eliminare” din meniul contextual.

Faceți clic dreapta pe albumul pe care doriți să-l ștergeți, apoi faceți clic pe „Eliminați” din meniul contextual.

Veți primi o fereastră de confirmare care vă cere să confirmați că doriți să ștergeți albumul. Confirmarea vă va aminti, de asemenea, că eliminarea albumului nu șterge niciuna dintre imaginile sau videoclipurile pe care le conține. Faceți clic pe „Eliminare” pentru a șterge albumul.

Windows 10: Eliminați un album din aplicația Fotografii
Faceți clic pe „Eliminare” pentru a confirma că doriți să ștergeți albumul.

Eliminați un folder sursă și conținutul acestuia

Pentru a elimina un folder sursă din care Fotografii importă imagini, va trebui să deschideți setările. Pentru a face acest lucru, faceți clic pe pictograma puncte suspensie din colțul din dreapta sus, apoi faceți clic pe „Setări” din meniul drop-down.

Windows 10: Eliminați un album din aplicația Fotografii
Deschideți setările pentru a elimina un folder sursă care importă imagini în Fotografii.

Direct sub butonul „Adăugați un folder” se află lista dosarelor sursă care sunt utilizate în prezent pentru a importa imagini în aplicația Fotografii. Faceți clic pe pictograma „X” din dreapta folderului sursă pe care doriți să-l eliminați.

Windows 10: Eliminați un album din aplicația Fotografii
Faceți clic pe pictograma „X” relevantă pentru a elimina un folder sursă.

Va apărea o fereastră de confirmare pentru a confirma că doriți să eliminați folderul sursă. De asemenea, vă va aminti că eliminarea unui folder sursă va elimina imaginile din Fotografii, dar nu le va șterge de pe hard disk. Faceți clic pe „Eliminați folderul” pentru a elimina folderul sursă din Fotografii.

Windows 10: Eliminați un album din aplicația Fotografii
Faceți clic pe „Eliminați folderul” pentru a confirma că doriți să eliminați folderul sursă și conținutul acestuia din Fotografii.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.