Windows 10: Schimbați dispozitivul de redare audio implicit

Windows 10: Schimbați dispozitivul de redare audio implicit

Configurarea unui dispozitiv audio greșit poate fi destul de neplăcută – din fericire, este o greșeală ușor de remediat dacă se întâmplă și poate fi chiar prevenită destul de ușor. Windows vă permite să configurați un dispozitiv de ieșire audio implicit, astfel știți care dintre difuzoarele sau dispozitivele audio conectate vor avea prioritate.

Sfat: Unele aplicații vă permit să înlocuiți dispozitivul audio implicit al Windows. Schimbarea dispozitivului implicit nu va afecta acele aplicații odată ce setarea a fost înlocuită, va trebui să le configurați manual pentru a urma din nou dispozitivul audio implicit. Unele jocuri fac acest lucru, de exemplu, dar, în general, îl puteți remedia în setările specifice jocului.

Pentru a vă schimba dispozitivul audio implicit, apăsați tasta Windows, tastați „Sunet”, apoi apăsați Enter. Aceasta va deschide aplicația Setări pe pagina de setări de sunet. Prima setare este „Alegeți dispozitivul de ieșire”. Faceți clic pe caseta drop-down și selectați ce dispozitiv doriți să fie implicit.

Deschideți setările de sunet, apoi selectați dispozitivul audio implicit din prima casetă drop-down.

Nu trebuie să apăsați nimic pentru ca modificarea să se aplice. De îndată ce selectați o opțiune din lista verticală, setarea va fi actualizată.

Sfat: Majoritatea, dar nu toate aplicațiile care folosesc dispozitivul de ieșire implicit, se vor schimba imediat pentru a respecta noul dispozitiv de ieșire implicit. Cu toate acestea, este posibil ca unele programe să fie repornite pentru ca modificarea să se aplice. Dacă aveți îndoieli, reporniți computerul, pentru a vă asigura că toate programele pornesc din nou cu noua setare!

.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.