Windows Media Player: Adăugați informații media

Windows Media Player: Adăugați informații media

Windows Media Player este unul dintre cele mai utilizate playere media din lume și, pe lângă redarea videoclipurilor și melodiilor, are câteva funcții suplimentare interesante. Una dintre ele permite utilizatorilor să editeze informațiile atașate la muzică și la alte fișiere.

Informațiile media conțin lucruri precum etichete, artiști, informații despre album și multe altele. Puteți edita aspecte precum titluri, genuri, numere de piesă, albume și multe altele. În multe cazuri, informațiile atașate fișierului vor fi deja corecte – de exemplu dacă le descărcați dintr-o sursă oficială sau le extrageți de pe un DVD.

Vizualizarea melodiei individuale și detaliile melodiei.

În cazul unei descărcări YouTube sau a unui fișier partajat în mod privat, este posibil să aveți nevoie să faceți unele modificări – iată instrucțiunile despre două moduri de a face acest lucru.

  1. Găsiți informații despre album

Pentru a face acest lucru, trebuie să găsiți albumul pe care doriți să îl actualizați în vizualizarea albumului bibliotecii dvs. Faceți clic dreapta pe albumul în cauză și selectați opțiunea Găsiți informații despre album. Aceasta potrivește titlul albumului și artistul cu baza de date online la care este conectat WMP. Dacă informațiile sunt disponibile, acestea vor fi adăugate la melodiile tale. Aceasta include imaginea de copertă a albumului, informații suplimentare despre artist și gen și multe altele.

  1. Editați piesa individuală

Dacă instrumentul de căutare de albume nu funcționează sau fișierele dvs. nu fac parte deloc dintr-un album, va trebui să editați fiecare dintre etichetele și fișierele individual. Puteți edita manual informațiile pentru fiecare fișier, unul câte unul. Este incredibil de ușor – mai întâi, plasați cursorul peste detaliile oricărei melodii pe care doriți să o editați. Faceți clic dreapta pe aspectul pe care doriți să îl schimbați, fie acel titlu sau artist sau altceva și faceți clic pe Editare.

Sfat: În cazul în care informațiile pe care doriți să le editați nu sunt vizibile cu ușurință în prezentarea generală, faceți clic dreapta pe bara de meniu și faceți clic pe Alegeți coloane. Apoi, căutați elementul pe care doriți să îl editați și asigurați-vă că bifați caseta de lângă el. Secțiunea relevantă va apărea în prezentarea generală și veți putea să faceți clic dreapta și să selectați Editați la fel ca în aspectele implicite.

Windows Media Player: Adăugați informații media
Alegeți detaliile pe care doriți să le vedeți pentru fiecare dintre fișiere.

.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.