Xiamomi Mi 10 Recenzii utilizatori

Xiamomi Mi 10 Recenzii utilizatori

Xiaomi Corporations este o companie care produce telefoane Xiaomi, laptopuri si accesorii. Are sediul în Beijing, China și se numără printre primele cinci companii de telefonie din lume. Valorează aproximativ 145 de miliarde de dolari. De Ziua Îndrăgostiților, 2020, compania a lansat telefonul Xiaomi Mi 10 și versiune pro două zile mai târziu.

Specificații

Aceste telefoane sunt practic gemene cu doar câteva variante. Ambele sunt 5G activate cu o memorie RAM de 8 sau 12 GB. Dimensiunea bateriei Xiaomi Mi 10 Pro este mai mică decât Mi 10 cu 280 MAh, cu o putere a bateriei de 4500 MAh. Dar când vine vorba de stocarea internă, Xiaomi Mi Pro are mai multă memorie decât Mi 10. Mi 10 are un spațiu de stocare de 128 GB sau 256 GB, în timp ce Mi 10 Pro are 256 GB sau 512 GB.

Recenzii

Lansarea acestui telefon mobil a fost întâmpinată cu opinii și reacții diferite ale utilizatorilor. Mai jos sunt câteva dintre ele de la cumpărători verificați pe diferite platforme. Xiaomi Mi 10 nu este încă disponibil pe Amazon. Utilizatorii confundă adesea Xiaomi Mi Note 10 cu el, dar Note 10 este deja pe piață de câteva luni.

Pozitiv

Cele mai multe dintre analizele utilizatorului pe Xiaomi Mi 10 sunt strălucitoare. O îngrijorare pe care majoritatea utilizatorilor o au este că rulează pe placă, Android 9 în loc de cea mai recentă versiune de Android, Android 10 fără nicio oră cunoscută pentru o actualizare. Pe kimoliv, utilizatorii i-au dat o medie de 9,4 din 10,0. Mai jos este o recenzie de la Miyagin. Ecranul Mi 10 este evaluat la 9.5, performanța la 9.7, camera la 9.3, conectivitate la 9.3 și bateria la 9.0.

Acest utilizator a adăugat că telefonul avea un terminal bun din toate punctele de vedere. „În ciuda prețului său, are un terminal care merită, dacă vrei putere și un ecran excelent, nu există nicio îndoială că acesta este telefonul pentru tine.” Potrivit acestui utilizator, camera este foarte bună, dar focalizarea pe timp de noapte nu este foarte mare.

Profesioniștii subliniați au fost o baterie bună, un sunet uimitor, o cameră bună și o interfață de utilizator pentru care să ucideți. Contra au fost faptul că nu suporta IP68 și Radio FM.

Utilizatorul EliasKaranasios a spus următoarele despre Mi 10 pro. El a crezut că camera nu reprezintă suma pe care a costat-o ​​telefonul. În mod ideal, versiunea pro costă mai mult decât versiunea Mi 10, dar a fost o cameră selfie care nu este grozavă. Acesta este un dezavantaj serios, deoarece oamenii fac mai multe selfie-uri decât fotografii cu camera din spate.

„Camera pentru selfie este oribilă și nu reprezintă prețul ei. Bateria este bună, dar pentru un flagship 2020 ar fi trebuit să fie de cel puțin 5.000 MAh dacă mă întrebați pe mine. Camera de 108 MP este bună pentru zona câmpului apropiat, dar nu vă așteptați să vă măriți în ochii unei persoane aflate la 10 metri distanță. Calitatea videoclipului și stabilitatea sunt foarte bune, dar Vivo Apex va găzdui un gimbal și mi-ar plăcea să văd comparația cu Mi 10 Pro. Calitatea sunetului este MAJESTICĂ și îmi aud apelurile limpede, ceea ce este un mare plus, iar difuzoarele sunt cele mai puternice pe care le-am ascultat vreodată, pe un smartphone. Este un telefon frumos cu un ecran frumos, dar dacă mă întrebați pe mine, competiția viitoare nu va ajuta vânzările acestui telefon. Pentru februarie 2020 este, fără îndoială, cel mai bun telefon din 2020 de până acum.”

Avantajele lui au fost dimensiunea ecranului, calitate audio bună, calitate bună a apelurilor, calitate video bună, stabilitate video bună și hands-on bun. El a evaluat ecranul ca 9.7, performanța ca 6.6, camera ca 6.7, conectivitatea ca 10 și bateria ca 10. Pe o scară de la 1 la 10, 10 fiind perfect.

Negativ

Dar asta nu este tot, după o mulțime de recenzii YouTube de către utilizatori, aceștia au avut același lucru de spus despre produse. Unii utilizatori s-au plâns de lipsa mufelor pentru căști, ceea ce a făcut obligatorie utilizarea unei căști Bluetooth. Lipsa suportului SDK a fost, de asemenea, respinsă. Unii utilizatori au spus că nu poate gestiona 15 aplicații în fundal și pentru acel preț și că nu are opțiuni de ieșire VGA.

Verdictul

Majoritatea utilizatorilor, totuși, au considerat că este considerabil mai ieftin decât toate celelalte smartphone-uri snapdragon A65 cu un sistem uimitor de răcire VC. Utilizatorii au apreciat că puteți juca jocuri cu adevărat grele pe telefon fără ca acesta să se încălzească sau să atârne. Atingerea lină și audio, video și difuzoare foarte clare l-au făcut destul de uimitor. De asemenea, se încarcă foarte repede și are anulare a zgomotului. La sfârșitul zilei, credem că aceasta ar putea fi o opțiune grozavă pentru smartphone.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.