YouTube: Cum se creează o listă de redare

YouTube: Cum se creează o listă de redare

YouTube este una dintre cele mai bune aplicații de streaming și muzică de acolo – există atât de mult conținut grozav acolo încât este aproape imposibil să le urmăriți pe toate. Din fericire, există funcția playlist – o modalitate elegantă de a vă organiza videoclipurile în orice mod doriți.

Primul pas către un sistem de liste de redare perfect organizat este crearea acestor liste de redare – din fericire, este ușor. Există două moduri principale de a face acest lucru:

  1. Printr-un video

Cel mai rapid mod de a face acest lucru este direct pe un videoclip – asigurați-vă că sunteți conectat. Dacă sunteți, veți vedea un buton „Salvare” sub playerul videoclipului. Faceți clic pe el și vi se va prezenta o listă de liste de redare existente, precum și opțiunea de a crea una nouă.

Faceți clic pe el și introduceți numele listei dvs. de redare. De asemenea, puteți decide setarea de confidențialitate – există trei.

  • Public: oricine vă poate vedea sau căuta lista după nume.
  • Privat: numai tu poți vedea lista, fără excepții.
  • Nelistată: deși lista dvs. nu va apărea în rezultatele căutării, oricine are un link direct către ea poate urmări ce este pe ea.

În cele din urmă, faceți clic pe „Creați”, iar noua dvs. listă de redare este gata. Videoclipul pe care ați creat lista de redare este adăugat automat ca primul videoclip din listă.

Adaugă playlist prin video

Desigur, puteți adăuga mai multe videoclipuri mai târziu sau îl puteți elimina pe cel deja adăugat. Această metodă funcționează și pe mobil.

  1. Prin canal

O altă modalitate de a adăuga o listă de redare este prin canalul tău. Din nou, asigurați-vă că sunteți autentificat și faceți clic pe sigla contului dvs. din colț, apoi faceți clic pe „Canalul meu”. În partea de sus, veți găsi o opțiune etichetată „Personalizați canalul”.

Faceți clic pe el, apoi treceți la fila Listă de redare a canalului dvs. Rețineți că, dacă utilizați funcția de mod întunecat, dacă faceți clic pe butonul de personalizare, site-ul va fi alb. Odată ce vă aflați pe pagina Playlist, veți vedea un buton lângă partea de sus etichetat „New Playlist”.

Veți avea aceleași opțiuni ca înainte – trebuie să introduceți un nume, să selectați setarea de confidențialitate și apoi puteți da clic pe „Creați” și ați terminat!

YouTube: Cum se creează o listă de redare
Adaugă playlist prin canal

Noul tău playlist nu va avea încă niciun videoclip, dar le poți adăuga ca de obicei. Spre deosebire de metoda anterioară, aceasta funcționează numai pe versiunile pentru desktop ale YouTube. Deși vă puteți personaliza canalul și pe dispozitivele mobile, nu veți vedea butonul „Adăugați lista de redare” acolo.

.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.