Zoom Sfaturi rapide: Cum să vă alăturați unei conversații

Zoom Sfaturi rapide: Cum să vă alăturați unei conversații

Până când coasta este senină, cel mai bun mod prin care puteți păstra legătura cu toată lumea este prin videoconferință. O aplicație populară pe care mulți o folosesc este Zoom. Până când îl utilizați, veți avea nevoie de ajutor cu lucrurile de bază pe care aplicația le poate face, cum ar fi participarea la o conversație.

De exemplu, când ceva dorește să vă vorbească prin intermediul aplicației, aveți nevoie de o parolă? Ce se întâmplă dacă primești mai multe invitații în același timp? De unde știi să te alături celui potrivit?

Cum să vă alăturați unei conversații Zoom

Nu este nevoie să creați un cont pentru a vă alătura unei conversații Zoom. Dacă nu aveți chef să vă creați un cont, instalați aplicația, iar când o lansați pentru prima dată, atingeți butonul albastru. Alăturați-vă unei întâlniri buton.

Asigurați-vă că aveți ID-ul și parola pentru înscriere conversatia. Persoana care începe conversația trebuie să vă ofere aceste informații.

Dacă v-ați înscris pentru un cont Zoom, opțiunea de alăturare va fi a doua din stânga sus.

Zoom Sfaturi rapide: Cum să vă alăturați unei conversații

După ce ați apăsat pe opțiune, Zoom vă va cere ID-ul de chat, urmat de parolă. Odată ce ați introdus acest lucru, veți intra automat în chat. Aceiași pași se aplică și pentru iOS.

Concluzie

După cum puteți vedea, aderarea la o conversație Zoom este ușoară; acesta este un oftat de uşurare pentru cei care nu se înţeleg prea bine cu tehnologia. Te-ai alăturat multor conversații Zoom în ultima vreme? Anunță-mă în comentariile de mai jos.

.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.