Zvonuri și specificații pentru Honor 30S

Zvonuri și specificații pentru Honor 30S

Honor 30S este un smartphone interesant, care a intrat recent în atenție. Cu cantitatea limitată de informații pe care o avem, putem crea o previzualizare a ceea ce vă puteți aștepta de la acest dispozitiv fabricat de Huawei. Iată o prezentare de bază a tuturor informațiilor cheie pe care ar trebui să le cunoașteți despre Honor 30S înainte de a vă decide dacă îl cumpărați sau nu.

Capacitate 5G

Cea mai interesantă dezvoltare despre care știm despre Honor 30S este că va conține cipul Kirin 820, care este vizat în mod special sectorului de gamă medie de pe piața smartphone-urilor. Acest lucru este important pentru că înseamnă că poate face parte din familia 5G și, prin urmare, poate fi un jucător cheie odată ce 5G este lansat corect după ce pandemia de coronavirus s-a încheiat. Utilizatorii vor experimenta o experiență îmbunătățită în domenii precum jocurile de noroc și conectarea cu colegii lucrători în apeluri conferință, în timp ce se află în medii provocatoare.

Îmbunătățiri ale bateriei

O altă caracteristică interesantă pe care Huawei a inclus-o este o baterie mult mai mare și mai bună. Deci, ce înseamnă asta exact? Ambele versiuni se vor putea reîncărca la o rată de 40 de wați, ceea ce înseamnă că poate fi reîncărcată la 10 volți la 4 amperi. Versiunea Pro, care este modelul de export, va putea suporta și reîncărcare de 27 de wați. La 4.100 mAh, bateria modelului Pro este cu 100 mAh mai puțin puternică decât colegul său stabil care este modelul Basic care va fi vândut doar în China. RAM va fi de 6 GB respectabil, cu spațiu de stocare de 128 GB sau 256 GB pentru modelul Pro.

Caracteristicile camerei

Ca succesor al lui Honor 20S, se așteaptă lucruri mari de la cel mai recent model. Honor 30S vine cu camere cu lentile triple care fac poze din spatele camerei. Cu relațiile tensionate cu restul lumii în acest moment, nu prea multe țări occidentale vor vedea modelul Pro în magazinele lor în curând. Având în vedere că Honor 20S s-a vândut cu 499 £ (614 USD) în Marea Britanie, este probabil ca un preț cu aproximativ 20% mai mare decât acesta să fie luat în considerare pentru asta, având în vedere că va face parte dintr-o rețea 5G.

Este important de menționat că există diferențe între cele 2 modele când vine vorba de camere. Ambele versiuni au un ecran de 6,57 inchi (16,6 cm) 1080 x 2400 IPS LCD, iar camera pare să fie punctul culminant al acestei noi versiuni. Dispunând de stabilizare optică a imaginii pentru camera mare, versiunea Pro împarte cu versiunea sa autohtonă aceeași cameră frontală care are un senzor de 32MP f/2.0 care este asortat cu o versiune de 8 MP/f/2.2.

Putere senzor

Când vine vorba de senzori, diferențele devin evidente. Versiunea de bază a lui Honor 30 S are un senzor fracțional mai puternic, evaluat la 40MP f/1.8, comparativ cu 40Mp/1.6 pentru versiunea Pro. Teleobiectivele sunt aceleași pentru ambele versiuni, ambele având un teleobiectiv de 8MP f/2.4 prezent cu un zoom optic 3x. Versiunea Pro are un obiectiv ultra wide de 12MP f/2.2 ca o completare, în timp ce versiunea Basic are un obiectiv de 8MP F/2.4 ca shooter lat. Este bine să vezi că Huawei depune eforturi, dar se pare că efortul ar putea fi în zadar în acest moment, având în vedere circumstanțele actuale din acest moment.

Schimbări viitoare

Cu un scanner de degete montat lateral, are și acces la Android 10. Trebuie remarcat totuși că acest acces este destul de limitat și utilizatorii nu pot accesa Magazinul Google Play. Trebuie avută o anumită atenție atunci când observați această problemă, deoarece ar putea fi corectată în viitor.

Aceasta este principala slăbiciune a mărcii Huawei și ar fi înțelept să faceți câteva cercetări de unul singur înainte de a lua decizia înainte de a cumpăra aceste dispozitive. Dacă locuiți într-o țară care are acces la Huawei, cum ar fi Marea Britanie, ar putea merita să luați în considerare achiziționarea Honor 30S ca alternativă viabilă la unele modele mai scumpe care există.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.