Zvonuri și speculații în jurul merelor Ambiția de realitate crescută

Zvonuri și speculații în jurul merelor Ambiția de realitate crescută

Realitatea Augmentată pare să fie următorul lucru important în tehnologie, iar Apple s-a asigurat că sunt în fruntea acestei dezvoltări interesante. În 2017, Apple și-a lansat ARKit și, la acel moment, putea funcționa doar pe un smartphone sau o tabletă. De atunci s-au făcut multe progrese. Să aruncăm o privire de ansamblu asupra ambiției AR a Apple.

Cele mai recente rapoarte sugerează că căștile AR vor ajunge la orele de maximă audiență în 2022, iar ochelarii AR vor ajunge pe rafturi în 2023. Așa că previziunile pentru o lansare în 2020 par să fi ratat marcajul.

Toate acestea sunt foarte interesante, dar ce fac aceste produse?

Înțelegerea Realității Augmentate

S-a sugerat că setul cu cască AR va fi capabil să îmbine realitatea și o viziune îmbunătățită într-o cască VR cu aspect tradițional, care are camere montate în exterior. Ochelarii AR vor avea rame groase pentru a găzdui bateriile și cipurile. Se pare că o altă bătălie clasică de miniaturizare se profilează, oglindind războiul epic al mini-calculatoarelor din anii 1980. La Apple există credința că ochelarii ar putea înlocui iPhone-ul în deceniu, dar nimeni nu a declarat încă acest lucru public.

Tehnologia care va fi de fapt ambalată în dispozitiv este de fapt un conglomerat al celor mai recente inovații de pe piață care vor fi plasate într-un singur produs. O bandă tactilă capacitivă, conducere osoasă pentru audio și gesturi ale capului care vor permite controlul aplicațiilor aplicabile și Siri vor fi toate prezentate. De asemenea, va avea microfon, magnetometru și accelerometru.

Design-urile AR de la Apple

În ceea ce privește inovațiile reale, putem învăța multe din brevetele care au fost depuse pentru a vedea încotro se îndreaptă Apple. Unul dintre acestea a menționat un asistent vocal ca telecomandă pentru ochelari inteligenți, care probabil va fi prezentat în dispozitivele AR. Un obiect montat cu degetul care vă permite să controlați alte obiecte a fost menționat și într-un alt brevet. Există, de asemenea, potențialul ca ochelarii de soare să se adapteze la diferite grade de lumină, ceea ce ar putea economisi ochii.

Ceea ce există este cipul U1 care este prezent în gama iPhone 11. Acest lucru ar putea permite celorlalte dispozitive Apple să devină controlere. Aceasta înseamnă că vor avea conștientizare spațială, ceea ce înseamnă că pot fi urmăriți până la o anumită distanță. De asemenea, vă poate permite să construiți o hartă a zonei dvs. locale în mediul AR. Toate acestea se leagă de noile dezvoltări software ale Apple, ceea ce este un semn sigur al cât de serios ia Apple această tehnologie.

S-ar putea să citiți în curând un nou acronim numit rOS, care înseamnă Reality Operating System. Acesta este un derivat al iOS și va opera diverse aplicații noi pe platformă, care ar putea include redare video la 360 de grade și săli de întâlnire virtuale. Ceea ce s-ar putea întâmpla este ceva de genul HUD sau afișajul heads-up pe care piloții de luptă îl poartă pentru a accesa rapid informațiile și pentru a permite acțiuni imediate.

Ceea ce este deja folosit este o tehnologie numită MicroLED care este superioară afișajelor AMOLED. Un alt element care reprezintă o îmbunătățire este câmpul vizual. Corning este un furnizor obișnuit de sticlă pentru Apple și și-a brevetat Wide Field Display în 2018. Acesta poate fi folosit de AR și are un câmp vizual de 45 până la 70 de grade. La asta ar trebui să vă așteptați când dispozitivele AR ale Apple vor ajunge în aproximativ 2 ani.

Viitorul Realității Augmentate

Evident, multe se pot schimba în 2 ani, dar se pare că Apple încearcă să pună mai întâi un produs de calitate pe piață și apoi să-l folosească ca platformă de îmbunătățire. Între timp, vă puteți bucura de ochelarii inteligenți de la Apple, care vă folosesc telefonul pentru energie. După cum spune vechea vorbă, viitorul este atât de luminos încât trebuie să port nuanțe.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.