Zvonuri și speculații în jurul Vivo APEX 2020

Zvonuri și speculații în jurul Vivo APEX 2020

Din cauza anulării Mobile World Congress, dezvăluirea Vivo Apex 2020 a fost amânată. O poză a fost lansată în locul evenimentului și a arătat un telefon cu margini curbate și numărul 120 scris pe el. Acum știm multe mai multe, așa că haideți să aflăm ce se întâmplă de fapt aici.

Specificații Vivo Apex 2020

Se pare că camera a primit o atenție specială. Acest lucru este pentru a o aduce la standard în comparație cu o cameră independentă, deoarece funcțiile de zoom și stabilizare au fost îmbunătățite. Folosind ceea ce numește o combinație de lentile cu 4 grupuri, face o treabă mult mai bună de focalizare a obiectivului, deoarece folosește de fapt părți mobile pe care le face o cameră tradițională. Acest lucru permite camerei să mărească la o rată de zoom continuă de 5x-7,5x. Toate acestea sunt găzduite într-un design periscop care are o grosime de doar 6,2 mm. Deși această caracteristică nu schimbă jocul, este plăcut să vezi că o companie face efortul de a face ceva în mod corespunzător.

Probabil că majoritatea oamenilor din această etapă nu pot fi deranjați să cumpere o cameră în acest stadiu, iar Vivo Apex 2020 oferă încă un motiv pentru lipsa de interes pentru camerele tradiționale. Stick-urile de telefon extinse oferă un fel de stabilizare manuală, dar nu sunt atât de grozave.

Cântărește 169 de grame și are un procesor Snapdragon 865. Veți fi în posesia a 12 GB de RAM și 256 GB de stocare și va suporta WiFi 6. Toate acestea sunt aproape standard de stoc pentru un telefon în 2020.

Caracteristici interesante

Un punct de vânzare cu adevărat impresionant este sistemul de stabilizare. Știm cu toții cât de șocant de proaste sunt camerele telefoanelor atunci când se efectuează mișcare. Până acum tocmai am acceptat sau am cumpărat altceva. Un nou design de cardan care permite camerei să se miște în orice direcție și îmbunătățește fotografierea în condiții dificile de lumină. Ceea ce primești este o mini cameră cu preț ridicat, care este găzduită într-un telefon. Există și o cameră selfie sub afișaj montată în cadru. Trebuia să se întâmple la un moment dat, dar Vivo Apex 2020 pare să fie primul care a reușit.

Dar există și alte atracții. Ecranul de 6,45 inchi (16,3 cm) se poate îndoi până la 120 de grade. Presupun că cineva va pune acest lucru la încercare și îl va posta pe Youtube. Nu există găuri pentru difuzoare, ci mai degrabă folosesc ceea ce se numește Sound Casting Technology pentru a vă aduce componenta audio. Dar asta nu este partea impresionantă.

Probabil cea mai interesantă caracteristică este capacitatea sa de a se reîncărca wireless datorită Wireless Super FashCharge de 60 W, care face exact ceea ce spune că face. Reîncărcarea durează doar 20 de minute și nu necesită cablu. Deși unii ar putea contesta detaliile acestei afirmații, este eliberator să știm că nu vom fi nevoiți în mod constant să purtăm cabluri atunci când călătorim.

Cealaltă pretenție de faimă a lor este că vor putea elimina toți oamenii din mediul tău în timp real. Acesta este ceva de care multor oameni le va pasa atât de mult, dar presupun că este plăcut să știu că există. Unele caracteristici sunt mai utile decât altele.

Verdictul

Ceea ce ne uităm aici este un telefon care reprezintă rafinament și nu o revoluție. Sunt intrigat de caracteristica de reîncărcare wireless, care este una dintre puținele promisiuni pe care pasionații de tehnologie le-au livrat la timp în ultimii ani. Comoditatea este întotdeauna o caracteristică cheie pentru orice produs și această caracteristică oferă acest lucru.

Cu toate acestea, există o problemă uriașă în modul în care ar putea reduce adoptarea pe piețele occidentale. Vivo este o companie chineză și în această eră relațiile dintre China și guvernele occidentale nu sunt grozave. Huawei practic nu poate face afaceri în Australia, de exemplu, și acest lucru ar putea însemna că ar trebui să faceți o cercetare atentă înainte de a vă decide să cumpărați un Vivo Apex 2020 în țara dvs. pentru a vedea dacă este permis.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.